İki arkadaş bisikletlerine bindi, seyir halindeyken bisikletin üstünde ayağa kalkıp yumurta kırdı. Menemen pişirip bir de ekmek bandı

İki arkadaş, dünyanın en tuhaf sosyal medya içeriklerinden birine imza attı. Bisikletlerine binen çılgın arkadaşlardan biri, bisikletinin önüne bir ocak, bir de sac tava koydu. Diğeri ise malzemeleri, ayağa kalktığı bisikletin üzerinden arkadaşının bisikletinin önündeki tavaya attı. Menemeni, seyir halindeyken pişiren arkadaşlar, bir de ekmek bandı. O ilginç olduğu kadar tehlikeli görüntüler, izleyenleri hayrete düşürdü.

Böyle bir menemen yapımını daha önce dünya üzerinde kimse görmedi. Bisikletlerine binen iki arkadaş, seyir halindeyken menemen yapmaya karar verdi. Şimdiye kadar yayınlanan en ilginç sosyal medya içeriklerinden biri olan görüntüler kısa sürede binlerce izlenme aldı. 

BİSİKLETİN ÜSTÜNDE MENEMEN

İki arkadaştan birisi, bisikletinin önüne ocağı koydu, diğeri de bisikletinin direksiyonuna basıp ayakta yumurtaları kırdı, malzemeleri tavaya döktü. O ilginç ve bir o kadar da tehlikeli anlar saniye saniye kaydedildi.