Korkunç an kamerada!

Ailelerinin evde olmadığı sırada iki genç kız dehşeti yaşadı. Kızlar sakince salonda otururken bahçelerinde bulunan dev ağaç kökünden koparak evlerinin üzerine düştü. Genç kızların görüntüleri yürekleri ağza getirdi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Maryland kentinde güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde 14 yaşındaki Mariah ve ablası 15 yaşındaki Ashley Stone evlerinin salonunda oturdukları sırada dehşeti yaşadı. Genç kızların üzerine oturdukları sırada evlerinin üzerine düşen dev bir ağaç geldi.

Güvenlik görüntülerine göre Ashley ve Mariah köpekleri Gizmo ile birlikte televizyon izliyor. O sırada büyük gürültü eşliğinde kökünden kopan ağaç evlerinin üzerine düşüyor ve çatı çöküyor. Ashley olayda mucize eseri yara almazken, çatının büyük bölümü Mariah'ın üzerine düşüyor.

İki genç kız ölümden döndü.
Ailenin evi bu hale geldi. İki genç kız ölümden döndü.

Mariah korku içerisinde çığlıklar atıp ağlarken ablası Ashley hemen babasını arayarak yardım istiyor. O sırada kardeşinin durumunun iyi olduğunu anlayan Ashley, köpekleri Gizmo'yu bulmaları gerektiğini söylüyor. Babası Francis Stone'un kendisine "İyi misiniz? İyiyseniz hemen evin dışına çıkın" demesinin ardından kızlar dışarı çıkıyor.

Eve geldiklerinde gördükleri manzara karşısında şoke olduklarını ifade eden Francis ve Jenn Stone çifti, görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı. Kızlarının iyi olmasının kendileri için önemli tek şey olduğunu ifade eden ebeveynler, köpekleri Gizmo'nun da korkunç olayı küçük sıyrıklarla attığını söyledi.

Genç kızların hayatta kalmasını ise salonda bulunan buzdolabına bağlayan aile, buzdolabının çatıyı engellemiş olmaması halinde çok kötü sonuçlar doğurabileceğini söyledi.