İki gün arayla iki kez görülmüştü…Şimdi Eskişehir’e kadar geldi…Her an önümüze çıkması an meselesi

Havaların ısınmasıyla beraber yaban hayatı da gittikçe hareketlenmeye başladı. Geçtiğimiz haftalarda başka başka illerde görülen zehirli uğur böceği şimdi de Eskişehir’de ortaya çıktı. Havaların sıcak olduğu yerde ortaya çıkan böceğin her yerde karşımıza çıkması ise an meselesi.

İki gün arayla iki kez görülmüştü…Şimdi Eskişehir’e kadar geldi…Her an önümüze çıkması an meselesi

Yaz aylarının gelmesiyle beraber renklenen yaban hayatında sadece yılanlar ayılar değil zehirli böceklerde kendisini göstermeye başladı. En son Muğla ve Denizli’de görülen böcek şimdi de Eskişehir’de ortaya çıktı.

 İki gün arayla iki kez görülmüştü…Şimdi Eskişehir’e kadar geldi…Her an önümüze çıkması an meselesi - Resim : 1

 SOSYAL MEDYADA DA ETKİ OLUŞTURDU 

Eskişehir’de bir vatandaş tarafından zehirli olduğu belirtilen uğur böceği örümceği görüldü. ESOK Rally’nin yapıldığı güzergahın Bozdağ mevkiinde görevli olan bir kişi, gördüğü uğur böceği örümceğinin fotoğrafını çekti. Birçok ilde görülmesi ve basında yer alan haberlerle hemen her insanın varlığından haberdar olduğu nadir tür uğur böceği örümceğinin fotoğrafı, sosyal medyada etki oluşturdu.

Sosyal medyada paylaşımları gören bir vatandaş da geçtiğimiz yıl Haziran ayında Oklubalı Mahallesi’nde uğur böceği örümceği gördüğünü iddia etti.