İki haftadır başıboş halde gezerken kurşunlara hedef oldu... Ağır yaralı halde yakalandıktan sonra ortalık karıştı

Kaçak hayvan, iki haftadır başıboş bir şekilde çevrede dolaşırken, bir avcının kurşunlarına hedef oldu. Bölgedeki yetkililer tarafından tren istasyonunda hala canlı olarak bulunan babuna sakinleştirici ok atıldıktan sonra yanına gelindiğinde kurşun yaraları olduğu görüldü. Koruma altındaki bir hayvan olan bir hayvan olan babunun vücudunda kurşun yaralarının bulunmasının ardından soruşturma başlatıldı.

İki haftadır başıboş halde gezerken kurşunlara hedef oldu... Ağır yaralı halde yakalandıktan sonra ortalık karıştı

Taoyuan Tarım Bakanlığı, babunun sakinleştirici dart kullanılarak yakalanmadan önce ciddi şekilde yaralandığını belirtti. TVBS'nin bildirdiğine göre, bir soruşturma yürüttükten sonra babunun av tüfeğiyle kurşun yarası aldığı tespit edildi. 

İki haftadır başıboş halde gezerken kurşunlara hedef oldu... Ağır yaralı halde yakalandıktan sonra ortalık karıştı - Resim : 1

KURŞUN YARALARINA YENİK DÜŞTÜ

Veteriner hekimlerin babunu kurtarma girişimlerine rağmen, babun aldığı kurşun yaralarına yenik düştü. Maymun korunan bir hayvan olduğundan, tüfekler sıkı bir şekilde denetlendiğinden ve vücudunda kurşun yaraları bulunduğundan, departman ceza soruşturması başlatmak için durumu polise bildirecektir.

 

İki haftadır başıboş halde gezerken kurşunlara hedef oldu... Ağır yaralı halde yakalandıktan sonra ortalık karıştı - Resim : 2