Topraktan acı acı bağırışlar geldiğini fark eden çiftçi, o yeri kazınca gördüğü tablo karşısında paniğe kapıldı

Tarlasında bulunan çukurdan gelen sesi duyan çiftçi, hemen oraya koştu. Deliğe doğru girerek ne olduğunu anlamaya çalışan çiftçi, minik buzağıyı fark etti. buzağıyı oradan kurtaran kahraman adam, minik yavruyu annesine teslim etmeyi ihmal etmedi.

Paylaşılan videoda, "kahraman" ilan edilen bir çiftçinin tarlasındaki bir çukura düşen yeni doğmuş bir buzağıyı kurtardığı anı görülüyor. Çiftliğinde bulunan bir çukura düşen yeni doğmuş buzağının önce sesini duyan adam, hemen oraya koşuyor. Ardından çukurun içine baktığında minik yavruyu görüyor ve oradan kurtarıyor.

Topraktan acı acı bağırışlar geldiğini fark eden çiftçi, o yeri kazınca gördüğü tablo karşısında paniğe kapıldı - Resim : 1

ANNESİ GÜNLERDİR ARIYORDU

Afrika'daki çiftliğinde devriye gezerken ineklerinden birinin önceki gece doğan yavrusunu aradığını fark etti. Tozlu bir delikten gelen hafif çığlıkları duyduktan sonra, mahsur kalan yenidoğanı kurtarmak için hemen içeri girdi. Buzağıyı yakaladığı gibi çıkaran çiftçi, onu kontrol ettikten sonra annesine veriyor. 

Topraktan acı acı bağırışlar geldiğini fark eden çiftçi, o yeri kazınca gördüğü tablo karşısında paniğe kapıldı - Resim : 2