İki kadını taciz etti! Mahalleli meydan dayağı attı! O anlar kamerada

İstanbul Avcılar'da kaydedilen görüntülerde konuşmalar dikkat çekti. Önce mahalleli "Polisi arayacağız bırakın" dedi. Dayak yiyenin 2 kadını taciz ettiği iddia edilince "O zaman döv" diyerek destek oldular. O anlar kamerada...

İddiaya göre köpeklerini gezdirmeye çıkan iki kadın bir sapığın tacizine uğradı. Durumu fark eden mahalleli sapığı darbetti. Şüphelinin darbedildiği anlar cep telefonu ile görüntülenirken, görüntüleri kaydedenler dayak yiyen kişinin sapık olduğunu duyunca "Döv" diyerek destek oldu. 

İKİ KADINA TACİZ ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

İddiaya göre, Suriyeli olduğu öğrenilen Ahmad Al M., sokakta köpeklerini gezdiren iki kadını takip etmeye etti. Şüpheli daha sonra park halindeki bir aracın arkasında gizlenerek, sohbet eden kadınları gözetlemeye başladı. Bu sırada oradan geçen birkaç kişi, aracın arkasında gizlenen şüphelinin cinsel organını çıkardığını fark etti. Kadınlar ise durumu fark ettiklerinde, "Sapık var" diye bağırdı. Kadınların bağırması üzerine kısa sürede toplanan mahalleli, Ahmad Al M.'yi yakalayıp tartaklamaya başladı. Şüpheli daha sonra yaklaşık 200 metre uzaklıktaki Avcılar Polis Merkezi'ne götürülerek polise teslim edildi. İki kadından biri, şüpheliden şikayetçi olduğunu belirtirken Küçükçekmece Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile gözaltına alınan, 'Hayasızca Hareketlerde bulunmak' ve 'Cinsel taciz' suçlarından hakkında işlem yapılan şüpheli ile ilgili soruşturma devam ediyor.