Aynı kadına aşık olunca üçlü ilişki yaşamaya başladılar

İki yakın arkadaş tatilde gittikleri bir mekanda aynı kadına aşık olunca arkadaşlıkları bozulmasın diye öyle bir çözüm buldular ki..

Aynı kadına aşık olunca üçlü ilişki yaşamaya başladılar

İki yakın arkadaş, tatil için gittikleri merkezde aynı kadına aşık olunca olanlar oldu. Sıkı dostluklarının bozulmasını istemeyen yakın arkadaşlar, anlaşmazlık çıkmaması adına aynı kadınla ikisi de birlikte olma kararı aldı.

Dailymail'in haberine göre iki yakın arkadaş 27 yaşındaki Olga ile Barcelona'ya tatile gittikleri zaman yerel bir barda tanışıyorlar. Başta üçü buluşuyorlar görüşüyorlar fakat bunun asla üçlü bir ilişkiye dönüşebileceğini düşünmüyorlar.

Dino bu konuda şunları söylüyor: "Saulo ve ben Barcelona'da maç izlemek için bir bara gittik."
"İçeriye girdiğimiz zaman Olga bir grup arkadaşı ile oturuyordu. Tanıştık ve bir şeyler içmesi için masamıza davet ettik, güzel hikayemiz tam orada başladı."

Şu anda Saulo ve Olga ile Fransa'da yaşayan Dino ise şöyle devam ediyor: "Başta bizim için üçlü ilişkiye başlamak gibi bir şey söz konusu bile değildi. Birden oldu aslında. Aramızdaki bağ o kadar kuvvetliydi ki başkalarının ne düşündüğü bizi etkilemedi bile."

Başladıkları ilişki bir buçuk senedir devam ediyor ve hala birlikte yaşıyorlar. Normal çiftler gibi restoranlara gidip yemek yiyorlar ve seyahat ediyorlar. Bu ilişkiyi ilk duydukları zaman arkadaşları ve aileleri çok tepki vermiş ve kabul etmek istememiş ama daha sonra aralarındaki sevgiyi görünce hepsi kabullenmiş.

Şu an çok mutlu olduklarını belirten Dino ve Saulo ileride Olga'dan bir bebekleri olsun istiyorlar.