İki yakın dost Ezgi Mola ile Enis Arıkan'ın küslük nedeni bakın neymiş!

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen iki yakın dost Ezgi Mola ile Enis Arıkan'ın küslük nedeni ortaya çıktı. İddiaya göre küslüğün nedeni, Ezgi Mola oğlunu dünyaya getirirken, yakın dostu Enis Arıkan doğuma gitmediği ve sonrasında da kendisini ziyaret etmediği yönünde.

İki yakın dost Ezgi Mola ile Enis Arıkan'ın küslük nedeni bakın neymiş!

Ezgi Mola ile Enis Arıkan'ın küslüğü magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Yedikleri, içtikleri ayrı gitmeyen iki yakın dostun neden küstüğü ortaya çıktı.

 İki yakın dost Ezgi Mola ile Enis Arıkan'ın küslük nedeni bakın neymiş! - Resim : 1  
Ünlü oyuncu Ezgi Mola ile Enis Arıkan'ın küstüğü iddia edlmiş ve ''Dostluklarına nazar değdi'' şeklinde yorumlar yapılmıştı. Herkes iki yakın dostun neden bir anda küstüğünü merak ederken bir sosyal medya kullanıcısı öyle bir iddia ortaya attı ki duyanlar şoke oldu. Enis Arıkan ile Ezgi Mola'nın neden küstüğüne dair iddiada bulunan kullanıcı, söyledikleriyle gündem oldu.

İki yakın dost Ezgi Mola ile Enis Arıkan'ın küslük nedeni bakın neymiş! - Resim : 2

EZGİ MOLA'YI DOĞUMDA ZİYARET ETMEMİŞ!

Enis Arıkan'ın doğuma gitmediği, sonrasında da doğuma gitmemesi yetmiyormuş gibi eve ziyarete de gitmediği iddiası ortaya atıldı. Enis Arıkan'ın Ezgi Mola'nın yanında olmayışı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi.