"Açmak istiyorsanız açın" deyip orta parmağını göstermişti! Savcılıktan flaş Melek Mosso kararı!

İki yıl önce verdiği konserinde orta parmak işareti yapan şarkıcı Melek Mosso'nun davasında flaş bir gelişme yaşandı. Karara itiraz eden Mosso için sonuç yine değişmedi.

"Açmak istiyorsanız açın" deyip orta parmağını göstermişti! Savcılıktan flaş Melek Mosso kararı!

Melek Mosso, iki yıl önceki konserinde, "Açmak istiyorsanız açın. Konuşmak istiyorsanız konuşun, kimsenin nasıl davranmanız gerektiğine, nasıl konuşmanız gerektiğini söylemesine, ne yapmanız gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok kızlar. Aksini söyleyenlere babayı alırsın diyoruz" dedi ve orta parmağını gösterdi. Mosso, yaşananlar sonrası avukatıyla birlikte savcılığın kapısını çaldı.

Şikayetçi oldu

"Sosyal medyaya düşen videomun altına yapılan yorumlar vasıtasıyla cinsel tacize ve hakarete uğradım" diyerek şikayetçi oldu.

"Açmak istiyorsanız açın" deyip orta parmağını göstermişti! Savcılıktan flaş Melek Mosso kararı! - Resim : 1

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, konser görüntüsünü bilirkişiye göndererek tespitlerde bulundu. Savcılık, şarkıcının büyük tepki toplayan konuşmasının birçok insanı tahrik ettiğinin altını çizdi ve bunun bir nedeni olarak kimliği belirlenemeyen bir kişinin yorum yaptığını ve yoruma Mosso'nun tutumunun, davranışının, konuşmasının, yapmış olduğu işaretin sebebiyet verdiğini kaydetti. Mosso'nun bu şekilde 116 ayrı şikayetinin olduğunu, şüphelinin de tespit edilemediğini belirten savcılık, şarkıcının şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada takipsizlik kararı verdi. Popçu, bu karara itiraz etse de İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği, savcılığın kararını doğru bularak itirazı reddetti.

Kaynak: Sabah