Kylie Jenner yatak pozlarını paylaştı, takipçiler kayıtsız kalmadı! "Edepsizlik diz boyu"

İkinci çocuğuna hamile olan 25 yaşındaki milyarder Kylie Jenner, sosyal medya hesabından paylaştığı yatak pozuyla tartışma konusu oldu.

Kylie Jenner yatak pozlarını paylaştı, takipçiler kayıtsız kalmadı! "Edepsizlik diz boyu"

Serveti ve özel hayatıyla sadece kendi ülkesinde değil, dünya çapında da en çok konuşulan isimlerden olan 25 yaşındaki Kylie Jenner yine olay yaratan bir paylaşım yaptı. Jenner, bu seferde yatak pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Keeping Up with the Kardashians reality televizyon dizisi ile özel hayatlarını yakından tanıdığımız Kardashian ve Jenner kardeşler sosyal medyada sık sık gündeme geliyor. 2. çocuğunu kucağına alan Kylie Jenner, çıplak pozlarıyla sosyal medyanın gündemini oldu. 

Henüz 14 yaşındayken modelliğe adım atan yıldız, birçok derginin fotoğraf çekiminde bulundu. Pek çok uluslararası markanın yüzü olan yıldız, 2014 yılında Kylie Cosmetics adında kendi markasını kurdu ve halen CEO'luğunu sürdürüyor. 

"EDEPSİZLİK DİZ BOYU"

Jenner ve Kardashian kardeşler yaptırdıkları estetik operasyonlarla oldukça konuşuluyor. Küçük kardeş olan Kylie Jenner, yatakta verdiği pozlarla olay oldu. Türk takipçilerinin yorumlarına maruz kalan Jenner'a "Edepsizlik diz boyu" yorumları yapıldı. 

İşte Kylie Jenner'ın yatak pozları...

Kylie Jenner yatak pozlarını paylaştı, takipçiler kayıtsız kalmadı! "Edepsizlik diz boyu" - Resim : 2

Kylie Jenner yatak pozlarını paylaştı, takipçiler kayıtsız kalmadı! "Edepsizlik diz boyu" - Resim : 3

Kylie Jenner yatak pozlarını paylaştı, takipçiler kayıtsız kalmadı! "Edepsizlik diz boyu" - Resim : 4