İkinci el araç devrine son! Araç almak artık çok kolay! İlkbahara özel efsane kampanyalar Toyota'da...

Dünyanın en büyük otomotiv şirketi Toyota, çılgın kampanyalarla bahara hazırlanıyor. Araç almak artık çok kolay! Araç almak isteyen vatandaşlara yeni bir kampanya dönemi geliyor. İkinci el araç devrine son! İlkbahara özel efsane kampanyalar Toyota'da...

İkinci el araç devrine son! Araç almak artık çok kolay! İlkbahara özel efsane kampanyalar Toyota'da...

2016 verilerine göre dünyanın en büyük otomotiv şirketi Toyota araç alacaklara büyük müjdeyi verdi. Ekonominin sıfır araç alım gücünü de azalttığı bu dönemde vatandaşlar ikinci el araç almak için sıraya giriyor. Toyota yaptığı büyük kampanyayla ikinci el araç devrine 'son' dedi.

Ford'u geçerek dünyanın en büyük birinci otomobil firması olan Toyota, araç alacaklara büyük kampanyasını duyurdu. Araç almak artık çok kolay! Toyota, 2014 yılından itibaren 10 milyon 230 bin satış rakamıyla, dünyanın en büyük otomobil şirketi unvanına sahip oldu. 

Otomotiv devi Toyota'nın; Çin, Fransa, Hindistan, Malezya, Pakistan, Tayvan, Amerika Birleşik Devletleri ve Vietnam'da ortak girişim, lisanslı veya sözleşmeli fabrikaları var. Toyota’nın benzinli ve hibrit modelleri, ilkbahara özel kampanyayla uygun fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İlkbahara özel efsane kampanyalar Toyota'da...  İşte, Toyota Mayıs ayı kampanya fiyatları...

İkinci el araç devrine son! Araç almak artık çok kolay! İlkbahara özel efsane kampanyalar Toyota'da... - Resim : 2

Toyota Yaris

Yeni Toyota Yaris, 1.0 Vision versiyonunda 363.600 TL özel kampanya fiyatıyla alıcılarını bekliyor. Yeni Yaris’in otomatik vites versiyonları 457.150 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor. Toyota Yaris’in Hybrid versiyonları ise 579.250 TL’den başlayan fiyatlarla Toyota Plazalarda.

İkinci el araç devrine son! Araç almak artık çok kolay! İlkbahara özel efsane kampanyalar Toyota'da... - Resim : 3

Toyota Proace City

Düşük yakıt tüketimine sahip, verimli ve yüksek performanslı motor seçenenekleriyle Toyota Proace City 398.500 TL, Toyota Proace City Cargo ise 315.350 TL başlangıç fiyatına sahip.

İkinci el araç devrine son! Araç almak artık çok kolay! İlkbahara özel efsane kampanyalar Toyota'da... - Resim : 4

Toyota Corolla

Mayıs ayında 2022 model Toyota Corolla 432.650 TL kampanyalı başlangıç fiyatıyla sahiplerini bekliyor. Toyota Corolla Hybrid versiyonları ise 578.050 TL’den başlayan 2022 model ÖTV teşvikli kampanya fiyatlarıyla müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Toyota Corolla Hatchback modelleri 542.750 TL’den başlıyor. Corolla Hatchback Hybrid modelleri 622.200 TL’den başlayan 2021 model ÖTV teşvikli kampanya fiyatlarıyla Toyota yetkili satıcılarda. Toyota’nın D segmentindeki temsilcisi Yeni Camry Hybrid, Mayıs ayında 1.774.800 TL fiyata sahip.

İkinci el araç devrine son! Araç almak artık çok kolay! İlkbahara özel efsane kampanyalar Toyota'da... - Resim : 5

Toyota SUV

Toyota’nın SUV modelleri; C-HR Hybrid 661.950 TL’den, Yeni RAV4 Hybrid 1.205.900 TL’den başlayan ÖTV teşvikli satış fiyatlarıyla sahiplerini bekliyor. Toyota Land Cruiser Prado 3.568.400 TL fiyatıyla SUV tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Yeni Toyota Hilux modelleri 606.800 TL’den başlayan Mayıs ayı kampanyalı satış fiyatlarıyla Toyota yetkili satıcılarında.