Otomobil alacaklar bakmadan geçmeyin! Fiat'tan büyük fırsat! Egea Hybrid şimdi yarı fiyatına...

Otomobil hayali kuran ve otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşların fırsat ayağına geldi. Fiat, lansmana özel büyük kampanyayla sizleri bekliyor. Bütçenize uygun en hesaplı kampanyaya göz atmadan mağazayı ziyaret etmeyin. İşte, Fiat'tan büyük fırsat...

Otomobil alacaklar bakmadan geçmeyin! Fiat'tan büyük fırsat! Egea Hybrid şimdi yarı fiyatına...

İkinci el otomobil fiyatlarının artışından sonra vatandaşlar sıfır otomobil fiyatlarını araştırmaya başladı. Fiat bu sefer de efsane bir kampanyayla karşınıza çıkıyor. Egea Hybrid stoklarla sınırlı kampanyasıyla alıcılarını bekliyor. İşte, Fiat Egea Hybrid yarı fiyatına sizleri mağazalarda bekliyor...

Otomobil alacaklar bakmadan geçmeyin! Fiat'tan büyük fırsat! Egea Hybrid şimdi yarı fiyatına... - Resim : 1

FIAT'TAN BÜYÜK FIRSAT!

Mayıs ayına geldiğimiz şu zamanlarda vatandaşlar otomobil fiyatlarını araştırmaya başladı. Yazın yaklaşmasıyla beraber tatil için plan ve hazırlık yapan vatandaşların otomobil ihtiyaçları artmaya başladı. Dünyanın en büyük otomobil ve endüstriyel grupları arasında yer alan İtalyan marka Fiat, vatandaşlar için efsane bir fırsat hazırladı. Bütçesine uygun otomobil arayan vatandaşlar artık doğru yerde... Fiat Egea Hybrid lansman fırsatı sunuyor.

KAMPANYA STOKLARLA SINIRLI!

Kampanyaya ilişkin faiz oranı araç fiyatına göre, kullanılan kredi koşullarına göre ve müşteri tipine göre değişiklik gösterebilir. Bu kampanyaya alternatif olarak eşit ödemeli 100.000 TL, 12 ay vadeli 1,99% faiz kampanyası da kullanılabilir. Kredi kampanyaları 0 km 2022 model yılı Egea Ailesi Hybrid modellerinde "Marka Kasko" yaptırılması koşulları ile geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

YARISINI ŞİMDİ, KALANI 1 SENE SONRA ÖDE!

Marka Kasko; Axa Sigorta, Türkiye Sigorta, Allianz Sigorta, Fiat Kasko ve Ak Sigorta’dan Fiat Kasko ile Fiat Connect Kasko poliçeleri için geçerlidir. Kredi kampanyaları Koç Fiat Kredi onayı ile geçerli olup, değerlendirme sonucunda daha yüksek peşinat ve farklı vade istenebilecektir. Kampanyadan yararlanılmaması durumunda Koç Fiat Kredi kullanımında 2,39% faiz fırsatı sunulmaktadır.

Kredi kullanımında oluşacak yasal vergiler, istihbarat ücreti ve kredi tahsis ücreti müşterinin aracı hususi ya da ticari kullanımına göre farklılık gösterebilir. Fiat ve Koç Fiat Kredi' nin önceden haber vermeksizin kampanya koşullarını değiştirme hakkı saklıdır. Kampanya 06.05.2022 - 01.06.2022 tarihleri arasında geçerlidir.

Otomobil alacaklar bakmadan geçmeyin! Fiat'tan büyük fırsat! Egea Hybrid şimdi yarı fiyatına... - Resim : 3

Otomobil alacaklar bakmadan geçmeyin! Fiat'tan büyük fırsat! Egea Hybrid şimdi yarı fiyatına... - Resim : 4

Otomobil alacaklar bakmadan geçmeyin! Fiat'tan büyük fırsat! Egea Hybrid şimdi yarı fiyatına... - Resim : 5