İkinci kez kansere yakalanmıştı! Aydemir Akbaş sağlık durumunu açıkladı!

Kansere yakalanan usta oyuncu Aydemir Akbaş sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Akbaş, “Dört tane kemoterapi geçireceğim. Şu an gidişat iyi doktorlar memnunlar” dedi.

İkinci kez kansere yakalanmıştı! Aydemir Akbaş sağlık durumunu açıkladı!

Usta oyuncu Aydemir Akbaş, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ikinci kez kansere yakalandığının açıklamıştı.

Akbaş açıklamasında, "Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler” ifadelerini kullanmıştı.

İkinci kez kansere yakalanmıştı! Aydemir Akbaş sağlık durumunu açıkladı! - Resim : 1

YENİ FİLM PROJESİNE BAŞLAYACAK

Tedavisine devam eden Aydemir Akbaş, hikayesini ve yapımcılığını Zeki Sincar’ın üstlendiği ‘İntikam Oyunları’ filminin galasına katıldı.

Aydemir Akbaş filmin yapımcısı Zeki Sincar ile yeni bir sinema filmi projesine başlayacaklarının müjdesini verdi.

Sincar film projesi ile ilgili, “Aydemir hocayla hazırlıklar içerisindeyiz. Çok sürpriz bir proje olacak duyurusunu yapacağız” dedi.

İkinci kez kansere yakalanmıştı! Aydemir Akbaş sağlık durumunu açıkladı! - Resim : 2

SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

Aydemir Akbaş, herkesin merak ettiği sağlık durumu hakkında bilgi vererek, “Dört tane kemoterapi geçireceğim. Şu an gidişat iyi doktorlar memnunlar. Aşağı yukarı ben de memnunum sadece biraz kilo verdim. Onu da halledeceğiz. Ben alışığım ikinci kanserim bu benim. Ben inatçıyım” diye konuştu.

İkinci kez kansere yakalanmıştı! Aydemir Akbaş sağlık durumunu açıkladı! - Resim : 3