İkiz bebekler farklı yıllarda doğdu!

Teksas'ın kuzeyindeki Denton'da yaşayan Kali Jo Scott, çift yumurta ikizlerinden Annie Jo Scott'ı 31 Aralık 2022'de saat 23.55'te, Effie Rose Scott’u ise 1 Ocak 2023'te saat 00.01'de dünyaya getirdi. Böylece iki kardeş farklı yıllarda hayata gözlerini açmış oldu.

İkiz bebekler farklı yıllarda doğdu!

ABD’de Teksas’ın kuzeyinde ilginç bir doğum meydana geldi.  Kali Jo Scott bebeklerinin sağlığında şüphe ederek doğurması gereken tarihten daha önce hastaneye gitti.  Scott'ın asıl doğum tarihinden bir buçuk hafta önce sezaryene alınmasına karar verilmesinin ardından ilginç doğum gerçekleşti.

Biri 2022'de diğer 2023'te doğdu

Kali Jo Scott, çift yumurta ikizleri olan bebeklerini farklı yıllarda dünyaya getirdi. Tam yılbaşı gecesinde doğan ikizlerin biri 2022’de dünyaya gelirken diğeri 2023 yılında dünyaya geldi. Yaklaşık 2,3 kilogram ağırlığında doğan çocukların sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı 

 “Şaka gerçek oldu”

Anne Scott, eşi Califf Scott'la "Bebeklerin yılbaşı arifesinde doğması komik olmaz mıydı" diye konuştuklarını ve şakanın gerçeğe dönüştüğünü söyledi. İkili, ikiz kız kardeşlerin doğum tarihlerinin farklı olmasını sevdiklerini ifade etti. Kali Jo Scott, "Bayıldım Bence çok komik ve eğlenceli" dedi.