İKSV Alt Kat'tan altı yeni atölye: Sanatta Yaratıcı Bakışlar

İKSV Alt Kat tarafından düzenlenen "Sanatta Yaratıcı Bakışlar" atölyesi farklı disiplinlerden sanatçıların katılımıyla 26 Nisan'da gerçekleşecek. Atölyeye TOG işbirliğiyle deprem bölgesinden İstanbul’a gelen veya deprem bölgesinde gönüllü olarak görev alan gençlerin katılımı da teşvik edilecek.

İKSV Alt Kat'tan altı yeni atölye: Sanatta Yaratıcı Bakışlar

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) Alt Kat tarafından hazırlanan “Sanatta Yaratıcı Bakışlar” programında, farklı disiplinlerden altı sanatçının hazırladığı atölyeler gençlerle buluşuyor.

Her biri dört hafta sürecek atölyelerde gençler; Tan Tunçağ ile elektronik müziğin tarihi, yapısı ve üretim teknikleri, Gökçe Uygun ile ses tasarımı ve sahne uygulamaları, Gökalp Gönen ile stop-motion animasyon film üretimi, Can Memişoğulları ile ses ve görsel kodlama, Selda Taşkın ile film kurgusu ve Alper Aydın ile arazi sanatı ve güncel sanat çalışmalarında bir araya gelecek.

16-25 yaş grubuna yönelik hazırlanan “Sanatta Yaratıcı Bakışlar” atölye programına katılmak isteyen gençler her atölye özelinde, ilgili formları doldurarak başvuru yapabilecekler.

Programda yer alan altı atölyeye, Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın (TOG) işbirliğiyle deprem bölgesinden İstanbul’a gelen veya deprem bölgesinde gönüllü olarak görev alan gençlerin katılımı da teşvik edilecek.

İKSV Alt Kat’ta gerçekleştirilecek dört atölyeye İstanbul’dan katılım mümkün olurken, çevrimiçi gerçekleştirilecek iki atölyeye farklı şehirlerden de katılım sağlanabilecek.

26 Nisan Çarşamba günü başlayacak ve dört hafta sürecek atölye için son başvuru tarihi 17 Nisan.