İl genelinde 15 gün yasak! Valilik duyuru yaptı!

Elde edilen son habere göre valilik tarafından yazılı açıklama yapıldı. Valilik, duyurduğu basın açıklamasında şehir genelinde 15 gün boyunca yasak geldi. İşte valilik açıklamasına ilişkin detaylar...

İl genelinde 15 gün yasak! Valilik duyuru yaptı!

Valilik, tarafından yapılan açıklamada, “Terör örgütünün silahlı yapılanmasına yönelik güvenlik güçlerimizce yurt içinde ve yurt dışında sürdürülen başarılı operasyonlar neticesinde, örgütün kırsal yapılanması önemli ölçüde sekteye uğratılıp silahlı faaliyetleri minimize edilmiştir. PKK/KCK terör örgütüne müzahir yayın organları ve internet sitelerinden yapılan provokatif paylaşımlar ile, “Ülkemizin sınır ötesinde terörle mücadele kapsamında yürüttüğü operasyonlar aleyhinde ayrıştırcı ve yanıltıcı kamuoyu oluşturmak amacıyla çağrılar yapılarak” kamu düzeninin bozulmasının hedeflendiği tespit edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Basın açıklaması yapıldı

Valiliğin aldığı yeni bir karara göre, 21 Kasım 00.01’den 5 Aralık 23.59 tarihine kadar 15 gün boyunca il merkezi ve ilçelerde de dahil olmak üzere Şanlıurfa coğrafi il sınırları içerisinde bazı etkinlikler yasaklandı.

İşte o açıklama:

İl genelinde 15 gün yasak! Valilik duyuru yaptı! - Resim : 1