İlana koyduğu 40 bin euroluk saati satmaya çalışırken dolandırıldı

Fatih’te 40 bin Euro değerindeki marka saatini ilana koyan bir kişi, saati alma bahanesiyle kendisini görüşmeye çağıran kişiler tarafından kandırıldı. Şüpheliler M.B. isimli mağdurun saatini çalarak kaçtılar. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 5 kişiyi gözaltına aldı. 1 kişi tutuklandı. 4 kişinin işlemleri devam ediyor.

Fatih’te 6 Ekim 2023 tarihinde, müşteki M.B. isimli kişi 40 bin euro değerindeki Audemars Piguet marka saati internet sitesinde ilana koydu. Müştekiyi, satın alma bahanesiyle Fatih’teki ofislerine çağıran şüpheli şahıslar saate bakma bahanesiyle saati alarak olay yerinden ayrıldılar. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay ile ilgili olarak yapılan çalışmalar sonucunda hakkında 19 şuç kaydı olan Selahattin Z., isimli şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.  

4 KİŞİ SAATLE YAKALANDI

Devam eden çalışmalarda olaya karışan ve bir çok suçtan suç kayıtları olan diğer şüpheliler Murat Ç., Gökhan B., Cansu Ş.Ç. ve Mirsap B., de suça konu saat ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Bahse konu saat alınan savcı talimatına istinaden müştekiye teslim edilecek.