İlk eşinin trajik bir ölümle kaybeden ünlü yıldızın buruk sevinci

Ünlü televizyon yıldızı Simon Thomas, karısı Derrina'nın preeklampsi geçirip sekiz hafta erken doğum yaptığını açıkladı.

İlk eşinin trajik bir ölümle kaybeden ünlü yıldızın buruk sevinci

49 yaşındaki eski Sky Sports sunucusu, hayranlarına Salı günü "korku dolu" bir doğumun ardından kız çocuklarının olduğunu duyurdu.

Simon Instagram'da şunları paylaştı: "Hayattaki her şey plana göre gitmiyor. Küçük kızımızın gelmesine 8 hafta olduğunu düşünüyorduk ve bir anda eşim hastalanmaya başladı. Aniden küçük kızımızı karşılamak zorunda kaldık. Bu hepimiz için korku dolu bir deneyimdi.”

İlk eşinin trajik bir ölümle kaybeden ünlü yıldızın buruk sevinci - Resim : 1
Simon Thomas ve eşi Derrina

 

Simon, yazısında preeklampsi hastalığı hakkında şunları söyledi: "Önümüzdeki birkaç hafta hastanede olacağız. Önümüzde uzun bir yol var.”

Ünlü sunucunun küçük kızı, ilk eşinin ölümünden 5 yıl sonra erken doğumla dünyaya geldi.

Preeklampsi, genellikle 20. haftadan sonra veya bebekleri doğduktan hemen sonra hamile kadınları etkileyen bir zehirlenme türüdür. Erken belirtiler arasında yüksek tansiyon (hipertansiyon) vardır ve ölümcül olabilir.

İlk karısını lösemiden kaybetmişti

Ünlü yıldız Simon Thomas, Kasım 2017'de akut miyeloid lösemi teşhisi konduktan sadece üç gün sonra oğlu Ethan'ın annesi Gemma'yı trajik bir şekilde kaybetti. Thomas’ın ilk eşi, oğulları henüz sekiz yaşındayken hayatını kaybetti.

İlk eşinin trajik bir ölümle kaybeden ünlü yıldızın buruk sevinci - Resim : 2

Simon Thomas, ilk eşi Gemma ve oğulları Ethan

 

Oğluna bakmak için işini bıraktı, İngiltere Lösemi Vakfı’nın başkanı oldu

Ünlü sunucu, küçük oğlu Ethan'a bakmak için Sky Sports işinden ayrıldı ve Blood Cancer UK (İngiltere Lösemi Vakfı) başkanı oldu.

Yeni umutlar

Simon Thomas yaptığı açıklamada: "Erken doğum yapan eşim ilişkimizin ilk aşamalarından itibaren bana karşı inanılmaz bir empatiye sahipti. O inançlı bir kadın ve bu benim için çok önemli. İlk eşim sevgili Gemma, Lösemi teşhisinden sadece üç gün sonra trajik bir şekilde vefat etmişti. Şimdi yeni umutlar için yine dualarınza ihtiyacım var. Oğlum Ethan, küçük kızım ve eşim Derrina için…”