İlk kez tv100 ekranlarında! Yeniden Refah- AK Parti görüşmesi sonrası ilk yorum

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ve AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Yeniden Refah Partisi'ni ziyaret etti. Görüşme sonrası ilk kez tv100'e konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Doğan Bekin, "Son olarak gözden geçirildi bazı şeyler, son rötuşlar yapıldı. Genel Başkanlar düzeyinde artık nasıl bir karar verilecekse biz de ona uyacağız." diye konuştu.

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ve AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'nde, Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Doğan Bekin ve Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül ile basına kapalı olarak yaklaşık 1,5 saat görüştü.

"SON SÖZÜ GENEL BAŞKANIMIZ SÖYLEYECEK"

Yapılan görüşme sonrasında tv100'e konuşan Doğan Bekin, şu açıklamaları yaptı:

"Bu konularla ilgili genel görüşmeler yapıldı. Son olarak gözden geçirildi bazı şeyler üzerinde son rötuşlar yapıldı. Genel Başkanlar düzeyinde artık nasıl bir karar verilecekse biz de ona uyacağız. Bu siyasetten de öte, bizim kadim dostlarımız. Uzun yıllardır birlikte olduğumuz kardeşlerimiz. İttifak olsa da olmasa da bizim kardeşliğimiz değişmez. Son sözü Genel Başkanımız söyleyecek."