İlkokul, ortaokul, liseler... Tüm öğrencileri ilgilendiriyor... MEB açıklamayı yaptı, yakında başlıyor

Milli Eğitim Bakanı Özer’den ilkokul, ortaokul ve liseleri ilgilendiren açıklama geldi. Çok yakında başlıyor. Tartışmalara da son nokta koyuldu. Ara tatil ne zaman araması yapan öğrencilere müjdeyi de Bakan Özer verdi. Ara tatil uzatıldı.

İlkokul, ortaokul, liseler... Tüm öğrencileri ilgilendiriyor... MEB açıklamayı yaptı, yakında başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İlkokul, ortaokul, liseler için gerekli açıklama geldi. Milli Eğitim Bakan’ı Mahmut Özer gerekli açıklamayı yaptı. Öğrencilere 9 günlük müjdeyi de verdi.

Daha önce tartışılan ‘Ara tatil olacak mı?’ soruları yanıtını buldu. Hem de misli ile yapılacak. Çünkü Ramazan Bayramı ile öğencilerin yapacağı ara tatil birleşiyor. Tatil 9 güne çıkıyor.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZER'DEN TATİL MÜJDESİ

Ramazan Bayramı ve ara tatilin birleşmesi ile birlikte tatil 9 güne çıkarıldı. Anasınıfı ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri için tarih netleşti.

Öğrenciler şimdiden 2023 bayram tatili kaç gün olduğuna dair aramalar yapıyor.

Ramazan Bayramı’nın da birleşmesiyle tatil 9 güne uzatıldı.

Öğrencilere önemli gelişmeler hakkında bilgiler veren Bakan Özer, üniversitelerde yüz yüze eğitimin de başladığının altını da çizdi.

İlkokul, ortaokul, liseler... Tüm öğrencileri ilgilendiriyor... MEB açıklamayı yaptı, yakında başlıyor - Resim : 1

Ramazan Bayram tatili ile ara tatilin birleştiğinin müjdesini veren Bakan Özer 17 Nisan’da ara tatile başlayacak olan öğrenciler Ramazan Bayramı arifesi olan 20 Nisan Perşembe günü öğlen sona erecek. Öğrenciler bayram tatili de yaptıktan sonra 25 Nisan’da ders başı yapacak.