İlyas Tetik'in intiharının altında saadet zinciri mi var! İlyas Tetik olayında sır aralandı

Keman virtüözü ve besteci İlyas Tetik'in intiharına 'Bülent Ersoy neden oldu' iddialarını Diva'nın yalanlamasının ardından yeni bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Tetik’in ‘Toptan gıda işi yapıyorum’ diyerek kurduğu saadet zincirinden büyük vurgun yaptığı ileri sürüldü.

İlyas Tetik'in intiharının altında saadet zinciri mi var! İlyas Tetik olayında sır aralandı

Keman virtüözü ve besteci İlyas Tetik’in intiharı hala tartışılırken ortaya atılan son iddialar ‘yok artık’ dedirtti. Bülent Ersoy'un ‘olayın benimle ilgisi yok’ açıklamasının ardından temizmagazin.com internet sitesinde yer alan haber şok etti.

 Vurgun yaptı iddası şoke etti

Görgü tanıklarının paylaştığı bilgilere göre, İlyas Tetik çok büyük miktarda para toplayıp vurgun yapmış.

Saadet zincirine mi kapıldı?

Halk arasında genel olarak "saadet zinciri" ya da "çiftlikbank vurgunu" olarak nitelenen şekilde, İlyas Tetik kendisini tanıyanlardan ve onların yakın çevrelerinden, tüm birikimlerini alarak, "kar ortağı" olmayı teklif etmiş!

Paralarını bankaya yatırarak ya da başka bir şekilde değerlendirdiklerinde daha az getirisi olduğunu fark eden kişiler de daha fazla para kazanmak uğruna, "abi" dedikleri İlyas Tetik'in eline tüm birikimlerini bırakmışlar!

"‘Toptan gıda işi yapıyorum" demiş 

İlyas Tetik, kendisini tanıyanlardan ve onların da çevrelerinden "Toptan gıda işi yaptığını belirterek" para toplamış! Bu kişilere ise vaad ettiği, "her ay düzenli bir ödeme." Kısacası kar ortaklığı.

O belge ve beyanlara göre; 130 bin TL parasını aldığı kişiye ayda 5 bin TL ödeme gerçekleştirmiş, 500 bin TL ve üstü ödeme aldığı kişiye de 20 bin TL üzerinde her ay düzenli ödeme gerçekleştirmiş. Banka faizinden daha çok para kazanan vatandaşlar da paralarını "iyi ve güvenilir insan" olarak gördükleri İlyas Tetik'in eline bırakmışlar. Kaynak: temizmagazin