İmamoğlu bugün ne açıklayacak? Şaban Sevinç'ten dikkat çeken kulis bilgisi

tv100'ün gündemi belirleyen programı Taksim Meydanı'nda Şaban Sevinç, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bugün yapacağı basın toplantısında CHP’deki değişim tartışmalarına tam destek açıklayacağını belirtti.

tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, Posta Gazetesi yazarı Murat Çelik, gazeteci Barış Yarkadaş, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. Sevinç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun salı günü yapacağı konuşmaya ilişkin kulis bilgisi verdi.

"CHP'DE DEĞİŞİME TAM DESTEK VERECEK"
Sevinç "Yarın ki (salı günü) açıklamada öğrendiğime göre Ekrem Bey CHP’deki değişim tartışmalarına tam destek açıklayacak, ‘Genel başkan da genel merkez de değişmeli bu değişim olmazsa yerel seçimler hüsran olur benzeri bir açıklama ve bu değişim sürecinde bu kongreler sürecinde toplumsal desteği en çok kim alırsa ben de onun genel başkan olması için bir nefer olarak ona destek vereceğim, ama bu arada İstanbul’u da AK Parti’ye teslim etmeyeceğiz, önümüzdeki seçimde İstanbul’u tekrar kazanacağız’ diyerek İstanbul belediye başkan adayı olacağını ima edecek ama CHP’de değişime de tam destek verecek." dedi.