İmamoğlu ve Özel’le ilgili sözleri gündem olmuştu! Bülent Kuşoğlu'ndan tv100'e özel açıklama: Söylediklerim eleştiri değil öneridir

Son günlerde Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel ile ilgili yaptığı açıklamaları gündem olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, tv100'e özel açıklamalarda bulundu. Talat Atilla'nın sorularına yanıt eren Kuşoğlu, "Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel CHP’nin çok değerli isimleridir, söylediklerim eleştiri değil öneridir, kaldı ki demokratik bir partiyiz eleştiri de olabilir ama tam ismi öneridir. Ben Sayın Ekrem İmamoğlu’nun da, Özgür Özel’in de ağabeyiyim" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Talat Atilla ile Tamer Korkmaz'ın sunduğu Memleket programına özel açıklamalarda bulundu.

"KORUDUĞUM CHP'NİN TÜZEL KİŞİLİĞİ"
Atilla'nın "CHP'de neler oluyor? Gemiyi sakin bir limana yaklaştırmak mümkün olacak mı?" sorusuna Kuşoğlu "Hiçbir şey olmaz. CHP okyanusları açan bir transatlantiktir. Her CHP'li gibi korumaya çalıştığımız Türkiye ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu iradesi olan CHP'nin tüzel kişiliğidir. CHP'nin tüzel kişiğini Kemal Kılıçdaroğlu temsil etmektedir. Geçmiş zamanlarda CHP'nin en azından algı olarak düştüğü hizipçi görüntüye tekrar dönmemesi açısından önerilerimin olmasından daha doğal ne olabilir." dedi.

"SÖYLEDİKLERİM ELEŞTİRİ DEĞİL ÖNERİDİR"
Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu'yla ilgili gündem olan açıklamalarıyla ilgili Kuşoğlu, Atilla'ya "Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel CHP’nin çok değerli isimleridir, söylediklerim eleştiri değil öneridir, kaldı ki demokratik bir partiyiz eleştiri de olabilir ama tam ismi öneridir. Ben Sayın Ekrem İmamoğlu’nun da, Özgür Özel’in de ağabeyiyim." açıklamasında bulundu.

BÜLENT KUŞOĞLU NE DEMİŞTİ?
Kuşoğlu, CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun "değişim" ve "adaylık" konularındaki açıklamalarıyla ilgili olarak ise “Grup başkanımız da o mevkide otururken, ya da Ekrem Bey Büyükşehir Belediye Başkanı'yken, Genel Başkan'a karşı daha dikkatli olmalılar” diye konuşmuştu.