İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun yerel seçimde aday olacak mı? Ongun'dan tv100'e özel açıklama geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun, yerel seçimde aday olacağı yönündeki iddiaları yalanlayarak, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına gönderdiği mesajda "Hocam devlet memuru değilim ama Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı olduğum için benim de 1 Aralık’ta istifa etmem lazımdı. Etmediğime göre aday değilim. Öyle bir talebim de arzum da yok ayrıca." ifadelerine yer verdi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, iletişimci yazar Ferhat Murat, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler programda masaya yatırıldı. 

ONGUN: ADAY DEĞİLİM
Yerel seçimde aday olacağı yönündeki iddialar üzerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun, Gürkan Hacır'a gönderdiği mesajda "Hocam devlet memuru değilim ama Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı olduğum için benimde 1 Aralık’ta istifa etmem lazımdı. Etmediğime göre aday değilim. Öyle bir talebim de arzum da yok ayrıca" ifadelerine yer verdi.