İmamoğlu'nun 'değişim' yemeğine kimler katıldı? Barış Yarkadaş tv100'de açıkladı: Önümüzdeki günlerde o isimde kadroya katılacak!

tv100'ün gündemi belirleyen programı Taksim Meydanı'nda gazeteci Barış Yarkadaş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun değişim yemeğine eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın'ın katıldığını açıkladı. Yarkadaş, CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav'ın da önümüzdeki günlerde değişim kadrosuna katılacağını söyledi.

tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, gazeteci Barış Yarkadaş, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Aksoy Araştırma Başkanı Ertan Aksoy, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. 

CHP'deki değişim tartışmaları sürerken Yarkadaş son kulis bilgilerini tv100 yayınında şu sözlerle anlattı:

'DEĞİŞİM' YEMEĞİNE KİMLER KATILDI?
Saat 20.00 sularında İstanbul Beylikdüzü’ndeki bir kafede İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın bir yemekte buluştular. Kafenin ismi de bende var. İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın olduğu bir değişim yemeği yeniyor.

İmamoğlu'nun 'değişim' yemeğine kimler katıldı? Barış Yarkadaş tv100'de açıkladı: Önümüzdeki günlerde o isimde kadroya katılacak! - Resim : 1

10 AĞUSTOS'TA DUYURACAK?
Ekrem İmamoğlu’nun bir değişim manifestosu yazması ve 10 Ağustos’ta bunu duyurması bekleniyor. Bugün konuştuğum İmamoğlu'na yakın kaynaklar böyle diyor.

ÖNDER SAV DA KATILACAK
Muhtemelen işin teknik direktörlüğünde olan Karayalçın, Öymen, Çetin 10 Ağustos çıkışı öncesi herhalde bunun altyapısı hazırlayıp fikir alışverişinde bulunuyorlar. CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav'ın da önümüzdeki günlerde bu kadroya fiilen katılacağı yönünde bilgi aldım.