İnatçı keçileriyle başı beladaydı. Sonunda çok ilginç bir yönteme başvurdu. İzleyenler güldü, keçiler şaşkına döndü

İki inatçı keçisiyle başı beladaydı. Hayvanların kavga esnasında birbirlerine zarar vermesini engellemesi gerektiğini anladı ve çok ilginç bir yöntem buldu. İzleyenler güldü, keçiler şaşkına döndü

Dünyanın en ilginç canlılarından biri olan keçiler, karşılarındakine kızdıklarında ne kadar güçlü ve üstün olduklarını göstermek için boynuzlarıyla saldırırlar. Keçiler arasındaki anlaşmazlıklarda da aynı taktiği kullanırlar. Birbirlerine önce uzaklaşıp hızlanarak güç kazanırlar ve boynuzlarını birbirlerine çarparlar. Keçiler, canlarının yanmasını umursamadan inatları sebebiyle uzunca süre bu davranışına devam edebilir.

İLGİNÇ YÖNTEM

Keçileri olan adam, keçilerinin kavgasından bıkmış olacak ki, onların daha fazla kavga etmemeleri ve birbirlerine zarar vermemeleri için ilginç bir yönteme başvurdu. Keçilerin boynuzlarına strafordan borular yerleştirdi. Bu sayede hayvanlar birbirilerine saldırsalar da boynuzlarıyla zarar veremeyecekler. O anları aynı zamanda kayda alan besici, görüntüleri paylaştı. İzleyenleri güldüren görüntülerde, keçilerin şaşkınlığı yüzlerinden okunuyordu.