İneğe tecavüz ederken yakalandı

Bir ineğe tecavüz ederken yakalanan 68 yaşındaki adamın savunması da aldığı ceza da çıldırttı. Adam, "Arkadaşlarım yapınca zevk aldıklarını söylediler, ben de denedim" dedi. Ceza olarak ise 56 lira ödedi!

İneğe tecavüz ederken yakalandı

Tayland'da bir ineğe çırılçıplak bir halde tecavüz ederken suçüstü yakalanan 68 yaşındaki Sicko Manoon Bunjin isimli adam kanunlarda hayvana tecavüzün cezası olmadığı için sadece çıplak olmaktan dolayı ceza aldı. 300 baht (Yaklaşık 56 lira) ceza alan adam serbest bırakıldı.

İğrenç olay, çiftçinin çalılıkların arasından ses duymasıyla ortaya çıktı. İneğinin arkasında 68 yaşındaki adamın çıplak olduğunu gören çiftçi hemen müdahale etti. Delil olması için adamın çıplak fotoğraflarını da çeken çiftçi, olayı polise bildirdi. Adamım bacaklarında spermlerin bulunduğunu, olaya müdahale ettiğinde geç kaldığını ifade eden çiftçi adamdan şikayetçi oldu.

Kanunda cezası yok

Tayland kanunlarına göre hayvana tecavüz diye bir suç yok. Bu nedenle gözaltına alınan adama herhangi bir cezai işlem yapılamadı. Mahkeme adama sadece kamusal alanda çıplak olduğu için 300 baht (56 lira) ceza verdi.

Çıplak halde yakalandı, inkar etti

Çiftinin kendisini yakaladığı sırada çıplak olmasına rağmen suçunu ilk etapta kabul etmeyen adam, bitki aramaya çıktığını çıplak olmasını ise havanın sıcak olmasından dolayı olduğunu iddia etti. Çiftçi, daha öncede hayvanları tecavüze uğradığı için adamın hiçbir ifadesine inanmadı ve delil olarak fotoğrafladı.

Polis Müdürü Hat Yai Polis Karakolu Müdür Yardımcısı Yarbay Ronan Surawit, yaşlı adamın sorgunun ardından suçunu kabul ettiğini açıkladı. Manoon'un ifadesinde, daha önce hayvanlara bir kaç kez tecavüz ettiğini, ineği incitmediğini ve zevk için yaptığını itiraf etti.

Öfkeli çiftçi Preecha Chaimunee, hayvanlarına bunu yapan insanların mutlaka cezalandırılması gerektiğini ifade etti.