İngiliz devi, Galatasaray'ın karşısına çıkacak Bayern'in 110 milyon euroluk yıldızına kancayı taktı. Guardiola onu takımda görmezse yönetimi ayağa kaldıracak

İngiliz devleri arasında yer alan Manchester City, Galatasaray'ın rakipleri arasında yer alan Bayern Münih'in n etkili futbolcularından biri olan Musiala’yı transfer etmek istiyor. Guardiola'nın takımında görmek istediği futbolcunun şu anki piyasa değeri 110 milyon euro.

İngiliz devi, Galatasaray'ın karşısına çıkacak Bayern'in 110 milyon euroluk yıldızına kancayı taktı. Guardiola onu takımda görmezse yönetimi ayağa kaldıracak

Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Galatasaray, önce Kopenhag beraberliği, ardından da Manchester United galibiyetiyle grupta kolay lokma olmadığını herkese gösterdi. Sarı kırmızlıların hedefi Alman devi Bayern Münih'ten de puan almak. 

BAYERN'İN KADROSU ÇOK GÜÇLÜ 

Almanya Bundesliga'yı sürekli domine eden Bayern Münih'in kadrosu da çok güçlü. Kadroda öne çıkan isimlerden birinin de Jamal Musiala olduğu biliniyor. Henüz 20 yaşındaki futbolcu şimdiden bile 110 milyon euro değeriyle göze çarpıyor.

İngiliz devi, Galatasaray'ın karşısına çıkacak Bayern'in 110 milyon euroluk yıldızına kancayı taktı. Guardiola onu takımda görmezse yönetimi ayağa kaldıracak - Resim : 1

İNGİLİZ DEVİNİN PATRONU KESİN TAKIMDA GÖRMEK İSTİYOR

İngiltere'nin en güçlü kulüpleri arasında yer alan Manchester City'in teknik patronu Guardiola ise takımını daha da güçlendirmenin peşinde. Başarılı teknik adam bu nedenle yönetime "Musiala’yı kesin almalıyız" raporu verdi.

City yöneticileri de hemen çalışmalara başladı. Eğer böyle bir transfer gerçekleşirse son dönemlerden birinin transfer rekoru kırılabilir.