İngiliz devi, onu transfer etmek için 60 milyon euro bonservis ödemişti. İngiliz basını ayrılık haberini duyurdu. Fenerbahçe'ye geliyor

İngiliz devi Manchester United'in 2015 yılında Monaco'dan 60 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Anthony Martial, kırmızı şeytanlardan kesin olarak ayrılıyor. İngiliz basını da konuyu sayfalarına taşıdı. Martial için şu anda en ciddi nabız yoklayan kulüp Fenerbahçe. Maaş ve ek detaylarda anlaşma olursa Martial, sarı lacivertli formayı giyecek.

İngiliz devi, onu transfer etmek için 60 milyon euro bonservis ödemişti. İngiliz basını ayrılık haberini duyurdu. Fenerbahçe'ye geliyor

Süper Lig'in Galatasaray'la birlikte en güçlü kadrosunu oluşturan Fenerbahçe, transfere doymak bilmiyor. Hem Süper Lig'de hem de Avrupa kupalarında şampiyonluk isteyen başkan Ali Koç, teknik patron İsmail Kartal'ın elini güçlendirmek için çalışmalara halen devam ediyor. 

Sezon başında Dzeko, Fred, Tadic, Livakovic ve Becao gibi yıldız isimlere Fenerbahçe forması giydirererek taraftarının övgüsünü kazanan başkan Koç, yeni yıldızları da İstanbul'a getirmek için çalışmalara devam ediyor. 

FENERBAHÇE'DE HEDEF MARTİAL

Batshuayi'nin takım içerisinde yarattığı sorundan sıkılan Fenerbahçe yönetimi, yıldız futbolcuyu en kısa sürede göndermeyi planlıyor. Batshuayi'nin yerine forvet mevkisine yönelik arayışlar da devre arasının yaklaşmasıyla birlikte hız kazandı. 

İngiliz devi, onu transfer etmek için 60 milyon euro bonservis ödemişti. İngiliz basını ayrılık haberini duyurdu. Fenerbahçe'ye geliyor - Resim : 1

İNGİLİZ DEVİNDEN AYRILAN İSİM FENERBAHÇE'YE GÖZ KIRPIYOR

İngiliz devi United'den Fred'i alan ve yıldız futbolcudan son derece memnun kalan Fenerbahçe, bu sefer de kırmızı şeytanlardan ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılan Martial ile ilgileniyor.

İNGİLİZ BASINI DA AYRILIĞI YAZDI

United'in 2015 yılında Monaco'dan 60 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Anthony Martial, kırmızı şeytanlardan kesin olarak ayrılıyor. İngiliz basını da konuyu sayfalarına taşıdı. Martial için şu anda en ciddi nabız yoklayan kulüp Fenerbahçe. Maaş ve ek detaylarda anlaşma olursa Martial, sarı lacivertli formayı giyecek.