İngiliz devinin Galatasaray'ın bel kemiği için ayırdığı bonservis bedeli duyanlara kahkaha attırdı. 20 milyon eurodan aşağı gelmeyin kramponunu bile alamazsınız

İngiltere'den bir takım ve İtalya’nın köklü kulüpleri arasında yer alan Lazio'nun Galatasaray'ın bel kemiği oyuncular arasında yer alan Lucas Torreira için ayırdığı bonservis bedeli, sarı kırmızılı taraftarları kahkahaya boğdu. Taraftarlar, "20 milyon eurodan aşağı gelmeyin kramponunu bile alamazsınız" yorumunu yaptı.

İngiliz devinin Galatasaray'ın bel kemiği için ayırdığı bonservis bedeli duyanlara kahkaha attırdı. 20 milyon eurodan aşağı gelmeyin kramponunu bile alamazsınız

Galatasaray'da "Atom karınca" lakabıyla takımın dinamosu konumunda bulunan Lucas Torreira, geçen seneden sonra bu sene de gösterdiği performansla taraftarlarını mutlu etmeye devam ediyor. 

Başarılı futbolcunun oynadığı iyi oyundan sonra taliplileri de her geçen gün artmaya devam ediyor. Torreira için son olarak İtalya'nın köklü kulüplerinden Lazio'nun devreye girdiği iddia edildi ancak Lazio'nun Torreira için ayırdığı iddia edilen bonservis ücreti sarı kırmızılı taraftarları güldürdü. 

İngiliz devlerinden biri de Torreira için benzer bir rakamı vermeyi düşününce Galatasaray taraftarları gülmekten adeta kırıldı.

İngiliz devinin Galatasaray'ın bel kemiği için ayırdığı bonservis bedeli duyanlara kahkaha attırdı. 20 milyon eurodan aşağı gelmeyin kramponunu bile alamazsınız - Resim : 1

II Messaggero'nun haberine göre Lazio, Lucas Torreira için 7 milyon Euro'luk bütçe ayırdı. Ancak bu rakam çok az. Sarı kırmızılı yönetim, memnun olduğu futbolcunun takımdan ayrılmasına izin vermek için kasaya en az 20 milyon euro civarında bir para girmesini bekliyor. 

"KRAMPONUNU BİLE ALAMAZSINIZ"

Torreira'ya yapılan teklif Galatasaray taraftarının da gündemine oturdu. Taraftarlar sosyal medyada "20 milyon eurodan aşağı gelmeyin kramponunu bile alamazsınız" yorumunu yaptı.