İngiliz devinin transfer için 30 milyon euroyu gözden çıkardığı Fenerbahçeli ismi Adana'da kimse tanıyamadı

İngiliz devi Manchester United'in transferi için 30 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edilen Szymanski'yi Adana Demirspor maçında adeta kimse tanıyamadı.

İngiliz devinin transfer için 30 milyon euroyu gözden çıkardığı Fenerbahçeli ismi Adana'da kimse tanıyamadı

Fenerbahçe'de sezonun flaş transferleri arasında yer alan Sebastian Szymanski'nin son günlerde gösterdiği performans taraftarlarını şok etmeye devam ediyor.

ÇÖKÜŞ TRABZONSPOR MAÇI İLE BAŞLADI

Fenerbahçe'de başta Syzmanski olmak üzere takımı sırtlayan Tadic ve Dzeko gibi oyunculardaki çöküş Trabzonspor maçıyla başladı. Ardından ise Ludogorets mağlubiyeti geldi. Adana Demirspor maçıyla birlikte çıkışa geçmek isteyen Fenerbahçe bu maçtan da beklediğini alamadı. 

İngiliz devinin transfer için 30 milyon euroyu gözden çıkardığı Fenerbahçeli ismi Adana'da kimse tanıyamadı - Resim : 1

SYZMANSKİ'Yİ KİMSE TANIYAMADI

Mücadelede çok şey beklenen isimler arasında yer alan Syzmanski'nin oyunu ise Fenerbahçe taraftarlarını şok etti. Sarı lacivertli taraftarlar maç boyu neredeyse sahada olmayan yıldız futbolcuyu tanıyamadı. Geçtiğimiz haftalardaki Syzmanski sahada yoktu. 

İNGİLİZ DEVİ TRANSFER LİSTESİNE ALMIŞTI

 Takımına yeni yıldızlar katmak isteyen İngiliz devi Manchester United'in Syzmanski'yi tranfer listesine aldığı ve bu futbolcu için 30 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edilmişti.