İngiliz ekibinde bir dönem değeri 45 milyon euro olan isim gözden çıkarıldı! Yerine Ali Koç'un 20 milyon euro istediği isme talep oldular

Fenerbahçe'de son dönemlerin parlayan futbolcuları arasında yer alan bir isme Fransa'dan gelen tekliflerden sonra bu sefer de İngilizlerden teklif gelecek gibi duruyor. Tottenham bir dönem değeri 45 milyon euroya vuran Pierre-Emile Højbjerg'i gözden çıkardı, yerine Ali Koç'un 20 milyon euro istediği ismi istiyorlar.

İngiliz ekibinde bir dönem değeri 45 milyon euro olan isim gözden çıkarıldı! Yerine Ali Koç'un 20 milyon euro istediği isme talep oldular

Süper Lig'de Galatasaray ile birlikte şampiyonluğun en yakın adayları arasında yer alan Fenerbahçe'de bazı futbolcular bu sezon çok önemli bir performans sergiledi. 

O futbolcuların başında da İsmail Yüksek geliyor. Sezon başında az da olsa performans düşüklüğü yaşayan Yüksek, daha sonrasında ise gösterdiği iyi performansla büyük takımların radarına girmeyi başardı. 

Devre arasında bu futbolcu için Fransa'dan 17 milyon euroya kadar teklif geldi ancak Ali Koç, en az 20 milyon euroda diretince transfer gerçekleşmedi. 

KRUNİC'İN TRANSFERİ DE FAYDA ETMEDİ 

Devre arasında Krunic'in transfer edilmesiyle de yerini kimseye kaptırmayan İsmail Yüksek, geçtiğimiz günlerde hayalinin İngiliz devi Manchester United'de oynamak olduğunu söylemişti ancak ona bir başka İngiliz ekibi talip oldu. 

ALİ KOÇ YİNE 20 MİLYON EURO İSTEYECEK

Tottenham bir dönem değeri 45 milyon euroya vuran Pierre-Emile Højbjerg'i gözden çıkardı, yerine Ali Koç'un 20 milyon euro istediği ismi istiyorlar.

Ali Koç'un İsmail konusunda indirime gitmemesi ve onu isteyen kulüpten en az 20 milyon euro gelir beklediği konuşulanlar arasında yer alıyor. 

İngiliz ekibinde bir dönem değeri 45 milyon euro olan isim gözden çıkarıldı! Yerine Ali Koç'un 20 milyon euro istediği isme talep oldular - Resim : 1