İngilizleri ayağa kaldırdı! Kraliçe'nin ölümünü alkollü içecekle canlı yayında kutladı

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth dün hayatını kaybetti. Tüm ülkede yas ilan edilirken, Arjantinli bir spiker Kraliçe'nin ölüm haberini alkollü içeceği ile kutladı. İngilizler ayağa kalktı.

İngilizleri ayağa kaldırdı! Kraliçe'nin ölümünü alkollü içecekle canlı yayında kutladı

İngiltere Kraliçe II. Elizabeth'in ölümü ile yıkıldı. 10 günlük yas ilan edilen ülkede yeni Kral Charles oldu. Acı haberle sarsılan İngilte'nin gündemine Arjantinli şov programı sunucusu Santiago Cuneo oturdu. Sunucunun, İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in ölümünü "Yaşlı kadın öldü. İyi haber" deyip alkollü içecekle kutlaması büyük tepkilere sebep oldu.

Sunucunun hareketi tepki çekti

İngiltere tarihinin en önemli isimlerinin başında gelen Kraliçe İkinci Elizabeth, 96 yaşında Balmoral'da hayatını kaybetti. Elizabeth'in ölümü dünya gündemini derinden sarsarken, Arjantinli şov programı sunucusu Santiago Cuneo'nun yaptığı hareket tepki çekti.

Sadece Kraliçe'ye değil aile üyelerine de kötü sözler sarf etti

Santiago Cuneo'nun Kraliçe Elizabeth'in ölümünü "İyi haber" deyip alkollü içecekle kutladı. Twitter'da yayınlanan videonun ardından Cuneo' nun Kraliyet ailesi üyeleri hakkında hakarete varacak sözler sarf etti.

İngilizleri ayağa kaldırdı! Kraliçe'nin ölümünü alkollü içecekle canlı yayında kutladı - Resim : 1

"Yaşlı kadın öldü ve cehenneme gitti"

Tüm dünyanın gündemine oturan ölüm haberini keyifle sunan sunucunun, "Yaşlı kadın öldü ve cehenneme gitti. Bu bizim için sonsuz bir mutluluk demek" sözleri Kraliyet hayranlarını kızdırdı.