Manchester United'da Cristiano Ronaldo krizi!

İngiliz kulübü, Manchester United, Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun cumartesi günü oynanacak Chelsea karşılaşmasının kadrosunda yer almayacağını açıkladı.

Manchester United'da Cristiano Ronaldo krizi!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da Cristiano Ronaldo krizi yaşanıyor. Takımının dün Tottenham ile oynadığı ve 2-0'lık galibiyetle ayrıldığı müsabakanın bitmesini beklemeden sahadan ayrılan Ronaldo'yla ilgili şok karar alındı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Cristiano Ronaldo, Manchester United'ın cumartesi günü Chelsea ile oynayacağı maçın kadrosunda yer almayacak. Takımın geri kalanı, tüm odağıyla karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor" ifadelerine yer verildi.

Ronaldo’dan açıklama

Yaşananların ardından Ronaldo cephesinden açıklama geldi. Portekizli yıldız, "Kariyerim boyunca yaptığım gibi; takım arkadaşlarıma ve hocalarıma saygı göstererek oynadım. Bu değişmedi. Ben değişmedim. Son 20 yıldır aynı insan ve aynı profesyonelim” açıklamasında bulundu.

Ronaldo, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

"Gençken, benden yaşlı ve tecrübeli oyuncular, benim için her zaman önemliydi. Şimdi ben de, temsil ettiğim tüm takımlarda gençlere örnek olmaya çalışıyorum. Ne yazık ki bu her zaman mümkün olmuyor ve o anın sıcaklığıyla en iyi örneği gösteremiyoruz."