İngiltere'de bir Türk korona virüs nedeniyle öldü

İngiltere'de astım ve şeker hastası olduğu belirtilen 54 yaşındaki bir Türk vatandaş korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. İngiltere'de toplamda 71 kişi korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

İngiltere'de bir Türk korona virüs nedeniyle öldü

Bir üzücü haber de İngiltere'den geldi. Başbakan Boris Jhonson'ın büyük tepkilere neden olan, "Herhangi bir şey yapmayacağız" şeklindeki açıklamalarının ardından ölümler devam ediyor. Son olarak bir Türk hayatını kaybetti.

Covid-19 görülen ülkelerdeki yeni vakalara ilişkin güncel verilerin derlendiği "Worldometer" internet sitesi, dünya genelinde yeni tip corona virüs vaka sayısını 204 bin 60 olarak bildirdi. Siteye göre, Covid-19 nedeniyle toplam 8 bin 250 kişi öldü, 82 bin 779 kişi de iyileşti.

Yine sitede yer alan bilgilere göre İngiltere'de bir Türk hayatını kaybetti. İngiltere'de şu anda bin 950 hasta bulunuyor. Bu hastalardan 20'sinin durumunun kritik olduğu, kurtarılan hasta sayısının ise 65 olduğu açıklandı.

Dünya genelinde yeni tip corona virüs (Covid-19) vakaları 200 bine yaklaştı, ölü sayısı ise 8 bini geçti. Türkiye de dahil 125'in üzerinde görülen corona virüs yayılmaya devam ediyor.

Bir acı haber de Avusturya'dan

Avusturya’da böbrek yetmezliği ve şeker hastalığı bulunan 28 yaşında bir Türk kadın, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybetti.

Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, virüs nedeniyle yaşamını yitiren kişinin 28 yaşındaki Yonca Akyol olduğunu söyledi.

Büyükelçi Ceyhun, baba Mustafa Akyol ile görüşerek taziyelerini ilettiğini aktardı.