Voldemort fantezisi dehşeti!

Ünlü film Harry Potter'ın kötü adamı olan Voldemort'u taklit eden Edward Rudd isimli adam, partneri Cara Bryant'ı öldürmeye teşebbüsten mahkemeye çıktı. Mahkemedeki video herkesi şoke etti.

Voldemort fantezisi dehşeti!

İngiltere'nin Bath kentine bağlı Melksham'da fantezi sırasında partnerini öldürmeye teşebbüs eden Edward Rudd hakkında ortaya çıkan video dehşete düşürdü.

Adamın fantezi sırasında Harry Potter filminin kötü karekteri Lord Voldemort gibi konuşarak kadının başına önce poşet geçiriyor ardından da öldüresiye boğazını sıkıyor.

Yaşananların adamın cep telefonu ile kaydedildiği açıklanırken, uzun süredir hapiste bulunan adamın görülen duruşmasında video görüntüleri de yayımlandı.

Rudd, olayı bir şaka olarak nitelendirse de, partneri olan Cara Bryant'a yaptıklarının suç olduğu kanısına varıldı. Kurbanı uyuduğu sırada çıplak halde odaya girmesinin ve cep telefonu ışığıyla gözlerini kısa süreli kör etmesinin yer aldığı videoda ilginç ifadeler var.

Voldemort fantezisi dehşeti! - Resim : 2
Edward Rudd

 

Rudd, Cara'nın üzerine çıktıktan sonra Lord Voldemort karakterinin söylediği sözleri zikrediyor. Ancak bu sözlerin öncesinde ikili birbirlerine 'koklama' olarak tanımladıkları şekilde karşılık vererek birbirlerini tahrik ediyor.

O andan sonra ise Latince büyüleri (Aslında olmayan karışık ses dizilimleri) söylemeye başlayan Rudd, daha sonra partnerinin başına şeffaf poşet geçiriyor.

Rudd, poşetin partnerinin canını yakmadığını ileri sürse de, mahkeme aksi yönde karar bildirdi. Rudd, Bryant'ın polisi aramasıyla birlikte göz altına alınarak tutuklanmıştı.