Polisler sokakta dinozor kovaladı

Görüntüler İngiltere'nin Plymouth kentinden. Gece devriyesine çıkan polisler dinozor kostümü giyen bir kişinin peşine düşüyor ancak gülmekten yakalayamıyor. Kovalamaca caddenin başına kadar sürüyor...

İngiltere'nin güneyindeki Plymouth kentinde izleyenleri kahkahalara boğan görüntüler yaşandı. Charles Cross Polis takımından bir ekip gece devriyesi yaptığı sırada ilginç bir olaya tanık oldu. dinozor kostümü giyen bir kişi sokakta yürüyordu. Polisleri görünce ise koşmaya başladı.

Devriye arabasının kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde polislerin kendilerini tutamayarak attıkları kahkahalar duyuluyor. Polis teşkilatı tarafından Twitter'da paylaşılan video bir anda viral olarak yüzbinlerce kez izlendi.

Bir yandan zanlının peşinden giden polisler bir yandan da değerlendirmede bulunuyor. Biri diğerine, "Oldukça hızlı. Nasıl soyu tükendi merak ediyorsunuz değil mi?" diyor. Trafik kurallarına uyan dinozor, kaldırımda koşarak kimseyi tehlikeye atmıyor ve bir kadına çarpmamak için yön değiştiriyor.

Polis departmanı, "dinozor neden yoldan geçti?" (Amerikalıların "Tavuk neden karşıya geçer esprisine gönderme yaparak) diye sorarak takipçilerinden en orijinal cevapları istedi. Paylaşımın altına binlerce yorum gelirken, bir kişi dinozor kostümü giyen kişiyi tanıdığını iddia ederek, Terry Dactyl ismini verdi.