Dünya bu yaratığı konuşuyor

Nehrin kenarında balık tutan iki balıkçı bir yandan da ellerinde cep telefonu kamerasıyla o anları kaydediyordu. O sırada görüntü alan balıkçının dikkatini suyun kenarındaki bir şey çekti. Yarı insan yarı köpek şeklinde bir yaratık balıkçıları fark ettiği anda hareket etmeye başladı. İşte o anlar...

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Teksas eyaletinde San Benito'da çekilen görüntüler tüm dünyada şok etkisi yarattı. Teksas Nehri kıyısında balık avlayan iki arkadaş sakin bir günde keyif yapmak istiyordu ancak karşılaştıkları manzara onlara hayatları boyunca unutamayacakları bir anı oldu.

Cep telefonu balık avını görüntülen kişi nehrin karşı kıyısında bulundukları konuma göre sağ tarafta kalan bir alanda su içen bir canlı gördü. Dört ayağının üzerinde duran canlının ne olduğunu anlamaya çalışan balıkçı, seslerin ardından dik pozisyona geçen canlının yüzünü görünce hayatının şokunu yaşadı.

Tam karşısında yarısı köpek yarısı insan şeklinde bir yaratık duruyordu. Fark edildiğini anlayan canlı bir anda çalıların arasına girerek uzaklaşırken, balıkçılar büyük bir şok yaşadı. Tabii hemen akla şu soru geldi, "Bu görüntüler gerçek mi yoksa kurmaca mı?"

Youtube'da gizemli olaylara yönelik yayın yapan bir kanalın yayınladığı video henüz uzmanlar tarafından incelenmedi ancak doğaüstü olaylara inanmaya yatkınlıklarıyla tanınan Amerikalılar görüntülerin gerçek olduğuna şimdiden inanmış durumda.

51'inci bölge etkisi

Amerikalılar son dönemde milyonlarca insanın merak ettiği ve girip araştırmak istediği 51'inci bölge konusunda tahminler yürütüyor. Herkesin bir fikrinin olduğu ancak kimsenin bilmediği bölge için komplo teorilerine her gün bir yenisi ekleniyor. 51'inci bölge ve şaibeli ay yolculuğunun aynı döneme gelmesinin ardından Amerika'da bir anda bu tür videolarda patlama yaşandı.

Komplo kanalı videoyu çeken kişinin adının Reuben olduğunu belirterek kendi yaptıkları incelemede herhangi bir oynama olmadığını ifade etti. Kimileri bu karışım yaratığın 51'inci bölgede yapıldığı ileri sürülen ileri seviyedeki deneylerden kaynaklanmış olabileceğini ifade ederken, kimileri de yıllardır aranan ancak bulunamayan koca ayak benzeri bir canlı olduğunu ileri sürdü.