İnşaatta taciz kabusu! 20 gün arayla kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu

Türk Dil Kurumu "sapık" kelimesi için "tavır ve davranışları normal olmayan", "geleneklerden törelerden ayrılan”, “anormal kimse" açıklamasını yapıyor... Biz ise, "iğrenç insan" diyoruz... Olması gereken de bu hatta daha fazlası bile… Çünkü yaptıkları, kelimenin tam anlamıyla iğrençlik. İşte onlardan biri daha… İstanbul'da bir sapık, 20 gün arayla iki kız çocuğunu inşaata götürerek taciz etti... Sapık tutuklanarak cezaevine gönderildi... tv100’den Halil Sadri Yılmaz’ın özel haberi…

İğrenç olay İstanbul Pendik’te 7 Eylül’de yaşandı. Orta yaşlı, uzun saçlı sapığın hedefinde küçük kız çocukları vardı.

 İnşaat halindeki bir bina iki kız çocuğunun kâbusu oldu. İstanbul’da bir sapık, çeşitli bahanelerle peşinden sürüklediği çocuklara cinsel istismarda bulundu.

Görgü tanığı, Şenol Kandemir, “O günkü olayda bahçede çay içiyordum. Çocuklarla adamları gördüm orada. 5-6 tane çocuk bir de at kuyruklu sakallı zayıf bir adam” dedi.

Sapık, önce sokak oynayan 8 yaşındaki bir kız çocuğunu kandırdı.

"PARA VERDİĞİNİ GÖRDÜM"

Görgü tanığı, “İki tane çocuğa 5’er lira para verdiğini gördüm. Sonra ben bunu mahalleyi bilmediğim için amcası zannettim ya da dayıları bir akrabası falan. Çocuklar hepsi şen şakrak oynuyorlardı” ifadelerini kullandı.

‘PEŞİMDEN GEL’ DİYE TEMBİHLEDİ

Çocuğu arkadaşlarından uzaklaştırdı, getirdiği binada cinsel istismarda bulundu. Polis, sapığı bulmak çalışma başlattı, güvenlik kameraları tek tek incelendi, ancak polisin ensesine olduğundan haberi olmayan sapık, 20 gün sonra tekrar harekete geçti. Bakkala giden bir kız çocuğunu gördü…

7 yaşındaki çocuğa dondurma ısmarlamaya teklif etti. Çocuğu peşine taktı, sapık çocuğu inşaata götürdü. Önce kendisi binaya girdi, ardından da ‘Peşimden gel’ diye tembihlediği çocuk, çığlık attı. Evine ağlayarak giden çocuk yaşadıklarını anlattı, çocuğun annesi ise karakola giderek şikayetçi oldu.

Polis bir süre sonra sapığı yakaladı, sapığın uyuşturucu madde de çıktı. Çocuk tacizcisi İsmail K., getirildiği Anadolu Adliyesi’nde ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan tutuklandı ve cezaevine gönderildi.