İnsan olmak işte bu kadar basit. Fonda Barış Manço'nun Halil İbrahim Sofrası çalıyordu. Kavurucu sıcakta kana kana su içti

Sosyal medyada yayılan bir video çok sayıda izlenme aldı. Efsane sanatçı Barış Manço'nun "Halil İbrahim Sofrası " şarkısı eşliğinde paylaşılan videoda bir vatandaş sıcakta susayan sincaba su içirdi. Video hakkında "İşte insan olmak bu kadar kolay" yorumları yapıldı.

Instagram'da paylaşılan bir video günün en çok izlenenleri arasına girdi. Söz konusu videoda bir vatandaşın, kavurucu sıcaklar nedeniyle susayan sincaba su verdiği görülüyor. Arka fonda ise ünlü sanatçı Barış Manço'nun "Halil İbrahim Sofrası" şarkısı yer alıyor. 

Söz konusu şarkının, paylaşmanın önemine vurgu yaptığı biliniyor. Videoya koyulmasının nedeni de insanlar ve hayvanlar arasındaki paylaşımın önemine değinmek. 

Vatandaşlar beğeni yağdırdıkları video hakkında çok sayıda yorum da yaptılar. Video hakkında en çok yapılan yorum ise son dönemde hayvanlara yönelik şiddetin artması nedeniyle "İnsan olmak işte bu kadar kolay " yorumu oldu.