Instagram'da yeni dönem: Beğenileri göremeyeceksiniz

Instagram beğeni özelliğini resmen kaldırıyor. Bundan sonra gönderilerinizin kaç kişi tarafından beğenildiğini göremeyeceksiniz. Kullanıcılar sadece paylaşımın detayına girdiği zaman beğenenleri görebilecek.

Instagram'da yeni dönem: Beğenileri göremeyeceksiniz

Sosyal medyanın yükselen değeri Instagram büyük bir değişikliğe gidiyor. Bundan sonra kullanıcılar sadece kendi gönderilerinin kaç beğeni aldığını görebilecek. Beğeniler, kullanıcılara özel hale gelecek. Instagram bu sayede kullanıcıların paylaştıkları fotoğraflara odaklamalarının önüne geçmeyi düşünüyor.

Sosyal medyada paylaşılan bir ekran görüntüsü ortalığı karıştırdı. İddia edilene göre bundan sonra fotoğraf attığınızda kaç kişinin beğendiğini direkt olarak göremeyeceksiniz.

Instagram'da yeni dönem: Beğenileri göremeyeceksiniz - Resim : 1

Instagram'da fotoğraf attığınızda beğenen kişilerden birinin kullanıcı adı ve 'others' yani 'diğerleri' ibaresini göreceksiniz. Yani paylaştığınız fotoğrafın kaç beğeni aldığını sadece siz göreceksiniz. O da bu ekrandan olacak. Bir başkası bunu artık göremeyecek. Instagram'da beğeni sayısının bulunduğu kısım artık 'diğerleri' ibaresine yerini bırakmış.

Instagram henüz bu tasarıma geçmiş değil; ancak her an Instagram'ın yeni arayüzüyle karşılaşabiliriz. Bu elbette Instagram'da çok ama çok şeyi değiştirecek gibi görünüyor.