İnternetten tanıştığı kadın şantaj yaptı!

İnternetten tanıştı, kadın eve davet etti. Eve giden talihsiz adam önce dayak yedi, sonra elbiseleri üzerinden çıkartıldı. Çıplak fotoğrafları çekilip 150 bin lira para istediler... Manisa'da yaşanan olayın sonu bakın nasıl bitti?

İnternetten tanıştığı kadın şantaj yaptı!

Tüm dünyada artık flörtler internetten başlıyor gibi bir hale geldi. İnternetin hayatımızda ‘olmazsa olmaz’ durumda olduğu bu zamanlarda yalnız insanlar, mutluluğu internetette aramaya başladı. Manisa’da yaşayan bir adam da mutluluğu internetten arayanlardandı. İnternetten tanışıp aralarında bir elektrik olduğunu sandığı kadınla buluşmaya karar verdiler.

Buluşma yerine gittiğinde tanıştığı kadının akrabaları tarafından darp edildi, elbiseleri üzerinden çıkarılıp çıplak fotoğraflarıyla tehdit edildi. Talihsiz adama bir de çektikleri çıplak fotoğraflar için şantaj yapıldı. Adama “Çıplak fotoğraflarının internette yer almasını istemiyorsan 150 bin lira para ver” denildi.

 

 Şanssız adam kadının da onlardan olduğu bir çete ile karşılaştığını anladı. Çeteyi polise ihbar ederek kendisini kandırıp şantaj yapanları yakalattı. Çetenin yakalanmasının ardından detaylar belli oldu.

Polisin aldığı ifade sonrası her şey ortaya çıktı. Talihsiz adam, Emel K. İsimli kadınla internette tanıştı. Kadın, adama evine gelmesi için ısrar ettiği ortaya çıktı. Kadının verdiği ifadenin devamına göre, kandırılan adam eve gelmeden önce kadın, çetedeki diğer arkadaşlarına haber verip ardından adam eve gelince baskın varmış gibi çete arkadaşları eve giriyor ve adamı darp edip şantaj için çıplak fotoğraflarını çekiyor.

Emniyet ekipleri, Ö.K.'nin bankadan para çekmesi sırasında düzenlediği operasyonla çete üyeleri, Emel K., A.K, İ.U., S.G., O.Y., Ü.Y. isimli şahısları yakaladı. Şüpheli şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi. O.Y. ve Ü.Y. isimli şahıslar savcılık tarafından serbest bırakılırken, Emel K., A.K., İ.U., S.G. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.