"İntihar etti" denilen Aleyna Çakır'ın son görüntüleri sosyal medyayı salladı

İntihar ederek hayatını kaybettiği iddia edilen Aleyna Çakır'ın son görüntüleri sosyal medyayı salladı. Görüntülerde Aleyna Çakırerkek arkadaşı tarafından darp edilmiş halde baygın olarak yerde yatıyor. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı #aleynaçakır etiketine yazarak görüntülere tepki gösterdi.

"İntihar etti" denilen Aleyna Çakır'ın son görüntüleri sosyal medyayı salladı

İntihar ederek hayatını kaybettiği iddia edilen Aleyna Çakır'ın erkek arkadaşının evinde baygın yatarken çekilmiş görüntüler sosyal medyada olay yarattı. Paylaşılan görüntüler ve ses kayıtları Çakır'ın ölümüyle ilgili soru işaretleri yarattı.

Genç yaşta hayatını kaybeden Aleyna Çakır'ın ölüm sebebi olarak "intihar" gösterilmişti. Fakat sosyal medyada yayınlanan son görüntüler sosyal medyada infial yarattı. Çakır'ın ölmeden önce erkek arkadaşı tarafından instagram hesabından yaptığı bir yayında Aleyna Çakır'ın iddialara göre erkek arkadaşı tarafından "darp edildikten sonra" baygın yattığı görüntüler dikkat çekiyor.

ALEYNA'NIN ÇIĞLIKLARI

Yine Aleyna Çakır ile erkek arkadaşının bir tartışmasının Aleyna Çakır tarafından canlı yayınlandığı ses kayıtlarında ise Aleyna Çakır'ın çığlıkları ve yaşanan kavganın şiddeti de yansıyor.

SEVGİLİSİ CENAZE TÖRENİNE KATILMADI

Ailesi yüzünden intihar ettiği öne sürülen Aleyna'nın ailesiyle arasının iyi olduğu, yakın arkadaşı tarafından ifade ediliyor. Ayrıca Aleyna'nın sevgilisi, Kırşehir'deki cenaze törenine de katılmadığı belirtiliyor.

EMNİYET’TEN AÇIKLAMA

Ankara Emniyet Müdürlüğü de olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“17 Nisan 2020 günü saat 14.15 sıralarında Sema Esen (Aleyna Çakır) isimli şahıs, Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğümüze müracaat ederek, Ümit Uygun ve E.Ö. tarafından darbedildiğini, astım hastası olması nedeniyle darp neticesi bayıldığını ve bu durumun erkek arkadaşı Ümit Uygun tarafından sosyal medyada paylaşıldığını beyan ederek, Ümit Uygun ve E.Ö.’den şikayetçi olmuştur. Aynı gün mahkemeye çıkarılan şüpheli şahıslar, adli mercilerce serbest bırakılmıştır” denildi.