İntihar girişiminde bulunmuştu! Ünlü şarkıcıdan acı haber!

Bir süredir depresyonla mücadele eden ve geçtiğimiz hafta intihar teşebbüsünde bulunan ünlü şarkıcıdan acı haber geldi. Sevenlerini kahreden haberi kardeşi sosyal medya hesabından duyurdu. CoCo Lee, 48 yaşında yaşama veda etti.

İntihar girişiminde bulunmuştu! Ünlü şarkıcıdan acı haber!

Ünlü şarkıcı CoCo Lee’nin kardeşi Facebook hesabından acı haberi veri. 48 yaşında ünlü sanatçı hayatını kaybetti. Kardeşi tarafından Facebook üzerinden yapılan açıklamada, Lee’nin bir süredir depresyonda olduğu ve 2 Temmuz’da intihar girişiminde bulunduktan sonra hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

İntihar girişiminde bulunmuştu! Ünlü şarkıcıdan acı haber! - Resim : 1

Müzisyen CoCo Lee’nin birkaç yıldır depresyonda olduğunu belirtilirken, hastanede komada kaldığı da aktarıldı. Lee’nin Çarşamba günü yaşamını yitirdiği belirtildi. Açıklamada, “CoCo profesyonel yardım alsa da ve depresyonla mücadelesinde elinden geleni yapsa da maalesef içindeki şeytan onun iyi yanını aldı” denildi.

İntihar girişiminde bulunmuştu! Ünlü şarkıcıdan acı haber! - Resim : 2

Hong Kong doğumlu müzisyen 9 yaşındayken ABD’ye taşınmış ve müzik kariyerine burada başlamıştı. Lee, 1998 yılında Disney filmi Mulan’ın Reflection isimli şarkısıyla tanınmıştı. Oscar Ödül Töreni’nde performans sergileyen ilk Çinli-Amerikalı olarak tarihe geçen Lee, Chanel isimli moda markasının da ilk Çinli yüzü olmuştu.

Özellikle Çin’de bir süper yıldız olarak görülen Lee’nin ölümü büyük üzüntü yarattı.