İntikam uğruna eşini ve çocuğunu yaralamayı göze aldı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde gürültü yüzünden bıçak ve sopa ile birbirine giren komşuların kini dinmedi. Taraflardan biri, iki gün sonra yolda gördüğü husumetlisine gözünü bile kırpmadan otomobili ile çarptı. O dehşet anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

İlk olay, geçen hafta Bursa'nın Yıldırım ilçesi, Arabayatağı Mahallesi'nde meydana geldi. Osman Nemutlu ve Yusuf Nemutlu kardeşler ile Murat Ç. ve 16 yaşındaki oğlu O.Ç. arasında gürültü sebebiyle tartışma çıktı.Tartışma kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü. Bunun üzerine evden bıçak alan baba-oğul, iki kardeşe saldırdı. Yusuf Nemutlu ve Osman Nemutlu karnından bıçaklandı. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan şüpheliler de çıkartıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Yaralılar Yusuf Nemutlu ve Osman Nemutlu, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

İntikam uğruna eşini ve çocuğunu yaralamayı göze aldı

Yaralanan Yusuf Nemutlu Olaydan 2 gün sonra Murat Ç.'nin diğer oğlu Mehmet Ç.'yi yolda gördü. Yusuf Nemutlu Aracın içinde kadın ve bebek olması rağmen otomobili ile Mehmet Ç.'ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanan Mehmet Ç. kazadan hafif sıyrıklarla kurtdu. Ve olay yerinden koşarak uzaklaştı. Otomobilde bulunan kadın ve bebek ise camının kırılması sonrası yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kazayı duyup aracın içinde yaralananlara yardım eden esnaf, "Dükkanda otururken bir ses geldi hemen dışarı çıktık. Baktık kıyamet kopmuş, çarpmanın etkisiyle aracın içinde bulunan çocuk ve kadının yüzü camlardan dolayı kesilmiş, aracın çarptığı çocuk ise ayağa kalkıp koşarak kaçıyor. Yaralı çocuğun yüzünü temizledik. Ambulansla hastaneye götürdüler" dedi.