İpek Öztürk Savaş'tan 'Çelişkiler' sergisi

Sanatçı İpek Öztürk Savaş’ın “Çelişkiler” isimli 5. Kişisel resim sergisi 16 Haziran 2019; Pazar günü 17:00’de Acıbadem Taksim Hastanesi'nde ziyarete açılıyor.

İpek Öztürk Savaş'tan 'Çelişkiler' sergisi

İstanbul’un merkezinde yer alması nedeniyle sanatla iç içe konumlanan Acıbadem Taksim Hastanesi özgün yeteneğe sahip sanatçıların eserlerini bir kez daha hekimler ve hastalarla buluşturmaya hazırlanıyor. Sanatın hayata güzellik katan gücü bu kez “Çelişkilersergisiyle ortaya çıkacak.

“Çelişkiler” isimli sergisinde sanatçı İpek Öztürk Savaş 16 -30 Haziran tarihleri arasında izleyicileriyle bir kez daha buluşuyor. 16 Haziran 2019 Pazar günü 17:00’de kapılarını açacak sergide; Sanat Hayat çizgisinde tutarlılığı reddeden figürler farklı bir çıkış noktası arıyor. Destekleyici malzemelerle boyaya can veren sanatçının yapıtlarında fırça darbeleri kendini net bir şekilde gösterirken, soyut lekelerin özgürleştirici havası izleyiciye sonsuzluğun kapılarını aralıyor.

İpek Öztürk Savaş'tan 'Çelişkiler' sergisi - Resim : 1

İpek Öztürk Savaş’ın “Çelişkiler” adlı 5. Kişisel sergisi 30 Haziran 2019 tarihine kadar Acıbadem Taksim Hastanesi’nde izlenebilir.