Yüzüklerin Efendisi hayranlarına müjde! Sonunda belli oldu! Yeni Yüzüklerin Efendisi filmi ne zaman geliyor?

Yüzüklerin Efendisi efsanesinin hayranları için müjdeli haber geldi. Orijinal serinin yönetmeni Peter Jackson’un yapımcılığını üstlendiği yeni Yüzüklerin Efendisi filmi geliyor! İşte çıkış tarihi.

Yüzüklerin Efendisi hayranlarına müjde! Sonunda belli oldu! Yeni Yüzüklerin Efendisi filmi ne zaman geliyor?

Yüzüklerin Efendisi: Gollum’un Peşinde adıyla yeni bir Yüzüklerin Efendisi filmi geliyor.

Hem de filmin yönetmenlik koltuğunda oturacak olan isim, aynı zamanda filmin başrolünde de yer alacak olan Andy Serkis olacak. Serkis’in özellikle hareket yakalama teknolojisindeki uzmanlığı ve oyunculuk yeteneği, bu yeni film için büyük bir heyecan uyandırıyor.

HENÜZ KEŞFEDİLMEMİŞ HİKAYELER ORTAYA ÇIKACAK 

Bu yeni film, orijinal "Yüzüklerin Efendisi" üçlemesinin yapımcıları Peter Jackson, Fran Walsh ve Philippa Boyens tarafından üstlenilen bir yapım olacak. Hikaye, ölmekte olan bir Ortabatı gazetesini canlandırmaya çalışan bir yayıncıyı arayan belgesel ekibinin yolculuğunu anlatacak.

Phoebe Gittins ve Arty Papageorgiou tarafından yazılan senaryo, henüz keşfedilmemiş hikayeleri ortaya çıkaracak ve izleyicilere Orta Dünya'nın daha derin ve gizemli köşelerine doğru bir yolculuk sunacak.

Yüzüklerin Efendisi hayranlarına müjde! Sonunda belli oldu! Yeni Yüzüklerin Efendisi filmi ne zaman geliyor? - Resim : 1

Filmde, Andy Serkis hem yönetmenlik yapacak hem de ikonik karakter Gollum'u canlandıracak. Yapımcılığını ise Serkis'in yanı sıra Jonathan Cavendish ve Ken Kamins üstlenecek.

Warner Bros'un bu yeni projesi, 2023'te duyurulan ve J.R.R. Tolkien'in eserlerine dayanan birden fazla film yapma anlaşmasının bir parçası olarak ortaya çıktı. "The Hunt for Gollum", bu anlaşmanın ilk meyvesi olacak ve Orta Dünya'nın hayranlarını yeni bir maceraya sürükleyecek.

Yüzüklerin Efendisi hayranlarına müjde! Sonunda belli oldu! Yeni Yüzüklerin Efendisi filmi ne zaman geliyor? - Resim : 2

2026 YILINDA VİZYONA GİRECEK 

Yüzüklerin Efendisi serisinin yapımcı ve yönetmenlerinden olan Peter Jackson, yeni filmde de görev alacak. Fran Walsh ve Philippa Boyens de yapımcılar arasında yer alacak. Hakkında çok az bilginin paylaşıldığı The Hunt for Gollum, her şey yolunda giderse 2026 yılında vizyona girecek.