İpek Tanrıyar'ın hamilelikte aldığı kilo şoke etti!

Murat Evler ile evlenen oyuncu ve sunucu İpek Tanrıyar, oğlunu kucağına almak için gün sayıyor. Hamileliğinin 8.5 ayını geride bırakan İpek Tanrıyar, bu sürede sadece 12 kilo aldı.

İpek Tanrıyar'ın hamilelikte aldığı kilo şoke etti!

Ünlü oyuncu İpek Tanrıyar, dünyaevine girdikten birkaç ay sonra sevenlerine müjdeli habermiş ve hamile olduğunu duyurmuştu. Tanrıyar, son olarak Kanal D'de Müge ve Gülşen'in sunduğu 2. Sayfa programına konuk oldu.

Katıldığı programda çok özel açıklamalarda bulunan İpek Tanrıyar, doğacak oğluna Aras adını vereceğini söyledi. Güzel sunucu, konuşmasına şu sözlerle devam etti:

"Kısmetse doğum 1 Temmuz’da. Virüs nedeniyle doktor kontrolü dışında evden çıkmıyorum. Buradan söylemiş olayım; kallavi bir doğum hediyesi istiyorum. Şaka bir yana; eşim bebeğimizin gazını çıkarsa razıyım” dedi.

"12 kilo aldım": 39 yaşındaki İpek Tanrıyar şunları söyledi: “Sosyal medyada zayıf olduğumu düşünenler sataşıyor. Neymiş; bebeğimi aç bırakıyormuşum. Hiç alakası yok. Ben 12 kilo aldım, Aras da 2 kilo 400 gram. Üstelik benim zayıflığım genetik.”

"Birbirimize daha çok bağlandık": İpek Tanrıyar eşinin de doğuma gireceğini belirtip “Aras bize sürpriz oldu, beklemediğimiz bir anda geldi. Allah bize hediye etti. Bu süreçte Murat ile birbirimize daha çok bağlandık” diye konuştu.

İpek Tanrıyar'ın hamilelikte aldığı kilo şoke etti! - Resim : 2İpek Tanrıyar Kimdir?

Türk oyuncu ve manken İpek Tanrıyar, 1980 yılında dünyaya geldi. Trakya Üniversitesi Turizm Bölümü’nden mezun olduktan sonra 2002 yılında “Brindar” adlı bir filmle oyunculuk kariyerine adım attı.

Daha sonra; Bir Tatlı Huzur, Karaoğlan ve Serseri dizilerinde rol aldı. İpek Tanrıyar, esas çıkışını ise Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin sunuculuğunu üstlendiği "Şahane Pazar" adlı programla yaptı.

Ünlü isim, 28 Nisan 2019'da bir süredir birlikte olduğu Murat Evler ile dünyaevine girdi.

Bebek bekleyen İpek Tanrıyar, hamilelik haberini şu sözlerle duyurmuştu: “6 haftalık hamileyim. Murat’la ben. Biz biraz plan program yapıp ilerlemeyi düşünüyorduk.

Her şey tesadüfi gelişti. Ben geçtiğimiz hafta tiyatro oyununa girmeden önce arkadaşlarımla konuşurken onlara ‘Geciktim’ dedim onlar da ‘Hemen test yap’ dediler. Test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.”