İrem Derici'nin Emre Aslan'la neden aşkı çok kısa sürdü?

Adı kendisinden 11 yaş küçük olan “Çok Güzel Hareketler 2”nin oyuncusu Emre Aslan’la anılan İrem Derici’nin ilişkisi neden kısa sürdü?

Adı kendisinden 11 yaş küçük olan “Çok Güzel Hareketler 2”nin oyuncusu Emre Aslan’la anılan İrem Derici’nin çok ilişkisi kısa sürdü. Geçen pazar Cihangir’de taksiye binerken görüntülediğimiz 33 yaşındaki şarkıcı, “Benim erkek arkadaşım yok” dedi.

Çarşamba günü ise Nişantaşı’nda arkadaşlarıyla buluşan Derici’ye uğruna spora başlayıp sigarayı da bıraktığı Emre Aslan soruldu. Ünlü popçuya bir sosyal medya platformunda yakınlaştığı 22 yaşındaki Emre Aslan’la ilgili yaptığı ilk açıklama da hatırlatıldı.

İrem Derici argo ve küfürlü konuşmaktan hiç vazgeçmeyeceğini söyledi. Ünlü şarkıcı, geçen yıl 6 ay süren bir ilişki yaşadığını ama kimsenin haberinin olmadığını itiraf etti. İrem Derici’nin “Menajerimi Ara” dizisinde oynadığı bölümler büyük ilgi görmüştü.

Ünlü popçu, Serdar Ortaç’ın Ozan Çolakoğlu tarafından hazırlanan Best Of albümünde “Yaz Günü” şarkısını söylemek için savaş verdiğini anlattı. Derici, son olarak “Çok Sevmek Yasaklanmalı” adlı şarkıda düet yaptığı Sinan Akçıl’ın nikahına neden katılmadığını da açıkladı.

Ünlü popçu evinin önüne kadar giden takıntılı hayranıyla ilgili de bilgi verdi. Son sevgilisi Emre Aslan’la arasındaki 11 yaş fark çok konuşulan İrem Derici, “İlişkilerinizde yaş önemli mi?” sorusuna yanıt verdi.