İş makinasına çarpan pikaptaki aynı aileden 2 kişi hayatını kaybetti!

Eskişehir'de kontrolden çıkan pikabın park halindeki iş makinesine çarpması sonucu 40 yaşındaki Mustafa Yücel ve 8 yaşındaki kızı Nisa Yücel hayatını kaybetti, sürücünün eşi ve diğer kızı ise yaralandı. Baba ve kızının cenazeleri olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Eskişehir Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İş makinasına çarpan pikaptaki aynı aileden 2 kişi hayatını kaybetti!

Eskişehir'in Mihalıççık ilçesinde kontrolden çıkan pikabın park halindeki iş makinesine çarpması sonucu baba kız hayatını kaybetti, sürücünün eşi ve diğer kızı ise yaralandı. Eskişehir-Mihalıççık kara yolunda seyreden Mustafa Yücel (40) idaresindeki 26 UC 793 plakalı pikap, Karageyikli Mahallesi mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine park halinde bulunan ekskavatöre çarptı. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk müdahalede sürücü Mustafa Yücel ve kızı Nisa Yücel'in (8) hayatını kaybettiğini belirledi.

Eşi Firdevs Yücel (49) ve diğer kızı Sena Yücel (8) ise Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Baba ve kızının cenazeleri olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Eskişehir Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.